Ewentualnie jakaś komenda.
Chcę by na mapie same się robiły fotki, gdy wyskoczę wysoko autem

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Tak, tylko nie wiem gdzie to upchnąć. Z konsoli działa.prawdziwy 666 pisze:komenda przypisana do klawisza robiącego screeny (domyślnie F9) "shot"
może to ci pomoże??
zmień od dzisiaj albo jebnij się w łebBloodLogin93 pisze:Zmieniam
podejście
od jutra
to zdanie nie ma poprawnego sensu, może tak - jest w tym jakiś sens, lecz nie prawidłowy (w edytorze znajdują się wyłącznie funkcje powodujące akcje w grze, więc nie jest to możliwe) ale to tylko mała poprawka zdaniaRycho3D pisze:Komenda "shot" jest prawdopodobnie odniesieniem dla funkcji samego silnika.
Tłumacze co miałem na myśli : może niech poczeka troche i wtedy znajdzie odpowiedz. Znaczy sie w grze remake z nowymi możliwościami scriptami , OK ? Rozumiecie czekajcie opady deszczu rozwalanie głowy ciekawe ...seebeek17 pisze:Tak, masz rację.PS.Może w UDK ?
Rycho nie ma co robić i przeniesie wszystkie swoje auta do jeszcze nie powstałego Postala UDK.
Zapewne będą nowe (stare) mody no remake'u ale ja wciąż myśle i sam bym próbował przenieść tamte scripty "rozwiązania" po poprzednika !!seebeek17 pisze:A co wcześniej napisałem?? xd
Jak ten remake już wyjdzie to trzeba by wszystkie auta tam przenieść. samych skryptów chyba nie da rady![]()
Poco kiedy mam F9 ?seebeek17 pisze:Już lepiej print screenem to zrobić..