Ustawki na Multi!

Dział w pełni poświęcony grze w necie. Miejsce na ustawki, propozycje i pomoc.

Moderatorzy: Moderatorzy, ServerAdmin

Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

22 gru 2013, 13:19

Według regulaminu wymiary są prawidłowe.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
MrKuba
Wnerwiony urzędas
Posty: 10
Rejestracja: 21 gru 2013, 15:03
Lokalizacja: Głowa Psychola

22 gru 2013, 14:23

Spróbujcie wbić : 164.126.12.12:7777 Proszę
To jest lan jakby co . Próboje ktos ?
Ostatnio zmieniony 22 gru 2013, 14:33 przez MrKuba, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

22 gru 2013, 14:33

Nie zakładaj podobnych tematów, gdy nie zachodzi taka potrzeba. I powtarzam raz jeszcze: nie pisz posta pod postem.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
MrKuba
Wnerwiony urzędas
Posty: 10
Rejestracja: 21 gru 2013, 15:03
Lokalizacja: Głowa Psychola

22 gru 2013, 15:24

Okej dziękuję. Obiecuję :D


Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2079
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

22 gru 2013, 18:20

Mój serwer zwący się VPS Postal 2 Server jest aktywny, i widoczny na liście, Gdybyście chcieli na nim pograć to zapraszam :)
Ostatnio zmieniony 22 gru 2013, 18:39 przez Radzik, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Posty: 11948
Rejestracja: 24 kwie 2011, 14:47
Lokalizacja: SinCity
Postawił piwo: 5 razy
Kontakt:

22 gru 2013, 19:31

Nie wiem z kim grałem, ale jak giną to chodziło normalnie.
Z moim pingiem nie poszaleję :(


8=======D
Awatar użytkownika
MrKuba
Wnerwiony urzędas
Posty: 10
Rejestracja: 21 gru 2013, 15:03
Lokalizacja: Głowa Psychola

22 gru 2013, 19:36

Ekhm Rychu Masz i program cfosspeed to bedzie git a bedziesz mial ping kolo max 100


Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Posty: 11948
Rejestracja: 24 kwie 2011, 14:47
Lokalizacja: SinCity
Postawił piwo: 5 razy
Kontakt:

22 gru 2013, 19:56

Dzięki MrKuba za twoje starania, ale mojego internetu już nic nie zmieni ;)
Uwierz mi że testowałem wszystkie sposoby, ms-config itp.


8=======D
Awatar użytkownika
MrKuba
Wnerwiony urzędas
Posty: 10
Rejestracja: 21 gru 2013, 15:03
Lokalizacja: Głowa Psychola

23 gru 2013, 16:30

a gpedit ?


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

23 gru 2013, 16:45

Nic to nie da, gdy problem jest po stronie dostawcy.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Radzik
Administrator
Administrator
Posty: 2079
Rejestracja: 13 gru 2008, 18:46
Lokalizacja: Warszawa
Postawił piwo: 4 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

01 lut 2014, 12:19

Po dłuższej przerwie chyba powróciła mi chęć pogrania na multi, i chciałem się zapytać czy Ktoś zagrałby ze mną dzisiaj wieczorem? na serwerze o którym wspominałem powyżej, a który dzisiaj reanimowałem.


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

01 lut 2014, 12:29

Jutro miałbym czas.


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Daryl_Dixon
Wstydliwy morderca
Posty: 7
Rejestracja: 22 gru 2013, 21:58

02 lut 2014, 18:04

ja również mogę wpaść zagrać ;)


Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1485
Rejestracja: 27 gru 2008, 12:06
Lokalizacja: بيروت

02 lut 2014, 18:33

To będzie ktoś dzisiaj?


Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Daryl_Dixon
Wstydliwy morderca
Posty: 7
Rejestracja: 22 gru 2013, 21:58

02 lut 2014, 18:41

ja będe :P próbuje sie na serwa wbić ale długo coś się pobiera :D


ODPOWIEDZ