Ukoncz tydzien w paradise na poziomie kopnięty
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Szalona Krowa
- Miłośnik broni
Zauważyłem tą opcję. Ktoś wie co tam się w niej kryje ?
Chodzi ci o te "??????" w opcjach gry?
Je się odblokowuje po ukończeniu trybu AWP na poziomie POSTAL/Niemożliwe (nie wiem czy Kopniętego też liczą). Tam jest raczej możliwość włączenia poszczególnych eventów do gry, np. Halloween, albo Walentynki. Można te eventy grać też bez odblokowywania tej opcji, ale musiałbyś w dzień święta zagrać, albo... albo zmienić datę w systemie na poszczególną
[ Komentarz dodany przez: Pan Szatan: 2017-08-13, 13:44 ]
Jak pisze w opcjach że na kopniętym to znaczy, że może być kopnięty lub wyższy, nie trzeba na POSTAL'u
Je się odblokowuje po ukończeniu trybu AWP na poziomie POSTAL/Niemożliwe (nie wiem czy Kopniętego też liczą). Tam jest raczej możliwość włączenia poszczególnych eventów do gry, np. Halloween, albo Walentynki. Można te eventy grać też bez odblokowywania tej opcji, ale musiałbyś w dzień święta zagrać, albo... albo zmienić datę w systemie na poszczególną

[ Komentarz dodany przez: Pan Szatan: 2017-08-13, 13:44 ]
Jak pisze w opcjach że na kopniętym to znaczy, że może być kopnięty lub wyższy, nie trzeba na POSTAL'u
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Nie AW tylko cały tydzień na Kopniętym (który jest izi jedynie NPC mają broń i atakują jeśli nie ukryjesz swojej) albo wyższym np. POSTAL, Niemożliwy czy Wszyscy mnie nienawidzą.SzynkaczPL pisze:Tylko jak przejść Apocalypse Weekend na kopniętym?
(walić bazę wojskową)
Ostatnio zmieniony 13 sie 2017, 13:37 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm fucking insane in the brain. 

No wiem, pierwsze 6 dni jest proste, ale NiedzielaPan Szatan pisze:Nie AW tylko cały tydzień na Kopniętym (który jest izi jedynie NPC mają broń i atakują jeśli nie ukryjesz swojej) albo wyższym np. POSTAL, Niemożliwy czy Wszyscy mnie nienawidzą.SzynkaczPL pisze:Tylko jak przejść Apocalypse Weekend na kopniętym?
(walić bazę wojskową)

Poza tym wystarczy zdobyć strój policjanta i po problemie

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Akurat Niedziela w P2C jest dużo łatwiejsza niż w oryginalnym AW.SzynkaczPL pisze:No wiem, pierwsze 6 dni jest proste, ale Niedziela
Jeśli nadal sprawia ci trudność, to znaczy, że po prostu słabo grasz jak Człowiek Warga na gameplayach.

I regret nothing
100% true, ogólnie cały P2C jest jakiś znacznie uproszczony w stosunku do STPDzienis pisze:Akurat Niedziela w P2C jest dużo łatwiejsza niż w oryginalnym AW.

Mody i Mapy: Restaurant | KillThemAll(Survival) | Christmas District In The Suburbs | Hospital Of Fear |
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
Akurat w AW orginalne grałem. I boże, tam było ciężko :C Nie dałem rady :/W AWP też, i grę przeszedłem do niedzieli. Bo potem sejv z Bullfish Interactive (w apokalipsie) się z kopał. Jak cholera. I dlatego tak nienawidzę weekendu. Po 50 próbach gra ci daje w mordę.
Co do P2C, no nie wiem jak porównać z AW. No ale nie korzystałem z buga na nieskończone faje zdrowia. Może dlatego. A poza tym, szybko się wkurzam. BTW. Postala 2 od poniedziałku do piątku mam w jednym palcu
Jak mi dasz klawiaturę o 2 nocy budząc, i karzesz mi przejść "Postal 2" to robię to w kilka godzin (nie gram w gry dla speedrunu
)
Co do P2C, no nie wiem jak porównać z AW. No ale nie korzystałem z buga na nieskończone faje zdrowia. Może dlatego. A poza tym, szybko się wkurzam. BTW. Postala 2 od poniedziałku do piątku mam w jednym palcu

- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Toś ty grasz widocznie gorzej od wargi 
AW to ja kocham i uwielbiam, śeietny klimat a trudność to ja nwm chyba naprawdę chu***o grasz bo ja na bazie miałem problem w 1 części jak zapisałem z 5HP ale przeszedłem
Potem miałem problem z Mike J'em ale zrobiłem se przerwę i na następny dzień się udało

AW to ja kocham i uwielbiam, śeietny klimat a trudność to ja nwm chyba naprawdę chu***o grasz bo ja na bazie miałem problem w 1 części jak zapisałem z 5HP ale przeszedłem

Potem miałem problem z Mike J'em ale zrobiłem se przerwę i na następny dzień się udało

- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Nawet specjalnie się nie spiesząc tylko robiąc normalnie misje można przejść w 2 godziny. Kiedyś przeszedłem AWP w 49 minut, zaś P2C można przejść nawet w pół godziny na Enhanced Mode, ale to już trochę czitowanie, skakanie na łopacie itp.SzynkaczPL pisze:Jak mi dasz klawiaturę o 2 nocy budząc, i karzesz mi przejść "Postal 2" to robię to w kilka godzin (nie gram w gry dla speedrunu )

Tyle cię ominęło...SzynkaczPL pisze:Nie dałem rady
Krowi boss...
Rozwalanie główek Garego...
Kot pokrak sado maso w odmóżdżalni...
Samoloty bombardujące most...
Efektowna eksplozja Paradise w zakończeniu...
I "niczego nie żałuję" wypowiadane przez Kolesia i pasujące jak nigdy dotąd do zaistniałej sytuacji.

I regret nothing
- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Nom, AW ma genialny klimat, zwłaszcza pod koniec.Dzienis pisze: Krowi boss...
Rozwalanie główek Garego...
Kot pokrak sado maso w odmóżdżalni...
Samoloty bombardujące most...
Efektowna eksplozja Paradise w zakończeniu...
I "niczego nie żałuję" wypowiadane przez Kolesia i pasujące jak nigdy dotąd do zaistniałej sytuacji.

Właśnie przypomniałem sobie czemu tak nienawidzę AW jak i P2C. Crashowanie
Szatan, cholipka ja przeszłem bazę, i mi wywaliło sejva. I tak, też się bujałem z 5HP. Mnie po prostu wkurza wywalanie gry i jak zrobię quicksejva jak zdycham
Dzines, przeszedłem AW, ale jak tępy ch*j czyli na Łajzowatym i z czitami

Szatan, cholipka ja przeszłem bazę, i mi wywaliło sejva. I tak, też się bujałem z 5HP. Mnie po prostu wkurza wywalanie gry i jak zrobię quicksejva jak zdycham

Dzines, przeszedłem AW, ale jak tępy ch*j czyli na Łajzowatym i z czitami

- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Yyy... masz sprzęt z 1998 roku? Na moim 4 letnim (bynajmniej nie gejmingowym) laptopie śmiga aż miło i crashuje się raz na pontyfikat, ewentualnie jak jest baaardzo duża sieka czy cuś.SzynkaczPL pisze:Szatan, cholipka ja przeszłem bazę, i mi wywaliło sejva. I tak, też się bujałem z 5HP. Mnie po prostu wkurza wywalanie gry i jak zrobię quicksejva jak zdycham
A to się nie liczy.SzynkaczPL pisze:Dzines, przeszedłem AW, ale jak tępy ch*j czyli na Łajzowatym i z czitami

Paradise Lost lepsze. I daje więcej swobody (bynajmniej nie Ewy SwobodyPan Szatan pisze:Nom, AW ma genialny klimat, zwłaszcza pod koniec.

AW jest takie sobie, za bardzo liniowe i szybko się nudzi. Do tego bardzo krótkie.
I regret nothing
- Pan Szatan
- Modder
- Kontakt:
Dzienis, Mi jakoś PLka nie przypadła do gustu przeszedłem z 3 razy, nic nowego nie wprowadza z 3 mapy reszta stare śmieci w przerobionym wydaniu, AW może nie miało otwartego świata ale nadrabiało klimatem i zmienną pogodą oraz nocą czy burzą i deszczem których w podstawce nie ma.