Brzmi ciekawie, chyba pobioręTiszer pisze:Kostiumy naprawde warte uwagi

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Brzmi ciekawie, chyba pobioręTiszer pisze:Kostiumy naprawde warte uwagi
Na 3 poziomie Maks cię zaprowadziseebeek17 pisze:Oczywiście mój główny cel poszukiwań opierał się na znalezieniu tego basenu z cipkami, ale no cóż... zrobiłeś to trochę inaczej, niż w filmie.
Jak chcecie to mam wersję z dodatkowymi 2 kostiumami, Profesor i Lamia.Tiszer pisze:Kostiumy naprawde warte uwagi
zzzzseebeek17 pisze:Masz wersję "z" czy "bez"?
dziękiTiszer pisze:Moja ocena 9/10
A co można wstawić na takiej planecie ?Tiszer pisze: trochę etapy na tym księżycu/czy planecie, pustawe, ale rozumiem to na wzgląd optymalizacji.
Jak będziesz szedł do tyłu to będziesz leciał w nieskończonośćTiszer pisze:Lot w kosmosie krótki
Staram się być oryginalnyTiszer pisze: ale muszę przyznać, że wyobraźnie odnośnie swoich modów, Rycho to ty masz zajebistą
Ja ale ch**owo trochę wyszło2. Czy ktoś nagrał jakiś filmik z moda ?
Chyba do niego jeszcze nie dotarłemRycho3D pisze:Czy podobał wam się bocian ?
[youtube][/youtube]2. Czy ktoś nagrał jakiś filmik z moda ?
Nie doszedłem jeszcze do bociana ale mam nadzieję że usłyszę "Bocian! Bocian! Jeśli on żyje to my też możemy"1. Czy podobał wam się bocian ?![]()
Też żałuję że nie nagrałem komentarza ale nie miałem czasu, może w następnej części będzieRycho3D pisze:Szkoda że nie wgrałeś patcha zamieniającego gracza w Alberta, no i brakowało mi twoich komentarzy![]()
Poza tym filmik spoko.
A do bociana jeszcze daleko