Tora Bora - Gdzie to jest?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
W podstawowym P2 nie ma Tora Bora, ale po zainstalowaniu patcha v1337 już jest, jak nie masz StP, to możesz go pobrać ze strony głównej PS. Można do niej wejść przez Obligatory Sewer Complex, a tam da się wejść poprzez 3 rury: tą za przyczepą Kolesia (co ciekawe, w poniedziałek jest prawie niewidoczna zza krzaków, ale w pozostałe dni już dobrze ją widać), tą pod mostem na mapie z lasem i tą na mapie z cmentarzem, pod torami prowadzącymi na zajezdnię.
- BLOOD M@DNESS
- Miłośnik broni
na stronie głównej jest multiPangia pisze:jak nie masz StP, to możesz go pobrać ze strony głównej PS
Ostatnio zmieniony 19 cze 2011, 18:21 przez BLOOD M@DNESS, łącznie zmieniany 2 razy.
OMGBLOOD M@DNESS pisze:na stronie głównej jest multi
https://www.postalsite.info/infusions/pr ... .php?did=6
- BLOOD M@DNESS
- Miłośnik broni
arggh źle zrozumiałem sory 

Nie wyszło. Zrobiłam StP, ale mam osobno Postal podstawowy a StP mam do ED, a że coś dziwnego zrobiłam to mi wyszło połączenie StP z ED i wyświetla mi się tam w trybie singleplayer opcja Team-Chat itp. więc już zdążyłam zepsuć StP i jest nierozłączalne z ED. Ale ja wszystko umiem zepsuć...Koloses pisze:Olga widocznie tego nie zrobiła, albo jej nie wyszło
- BLOOD M@DNESS
- Miłośnik broni
to pewnie dlatego że zmiksowałaś te dwa foldery a trzeba było zrobić osobny folder ED w folderze StPOlga pisze:mi wyszło połączenie StP z ED
Ostatnio zmieniony 21 cze 2011, 08:31 przez BLOOD M@DNESS, łącznie zmieniany 1 raz.
No dokładnie, zgadłeś
Za mało było miejsca bo instalowałam na C:, a nie na D: (a tam było dużo miejsca), to niechcący wywaliłam plik instalacyjny, to kopiowałam ręcznie te pliki. A potem wkleiłam jedno na drugie bo miałam dosyć i włącza mi się team-chat w ED i multiplayer. Czasami rzeczywiście myślenie mi siada... A wcześniej reinstalowałam ED trzy razy