Tekken 3 :(

Rozmowy o innych grach wszelakiego rodzaju.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
bobo
Seryjny zabójca
Posty: 255
Rejestracja: 08 lut 2007, 00:16
Lokalizacja: Toronto

06 kwie 2007, 11:36

Wczoraj wieczorkiem dostałem natchnienia żeby sobie popykać w Tekkena 3. Ściągnąłem emulator, w szafce odnalazłem upragnioną szpilę. Wsadziłem do kompa, opdapiłem ePSX 1.5.2 i gra chodzi starszliwie wolno, z 10 razy wolniej niż powinna. Dodam że gra jest oryginalna, w stanie idealnym (najbardziej szanowana przeze mnie gra), a paramerty to mojego kompa to:
5,32 GhZ, 1512 ramu, GeForce 7600GT. Ma ktoś jakiś pomysł?


Obrazek
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1227
Rejestracja: 28 gru 2006, 16:51
Lokalizacja: Bydgoszcz / Gdańsk

06 kwie 2007, 13:55

To jest wina ePSX chyba, kiedyś odpalałem Metal Slug X i też bardzo wolno działało


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

06 kwie 2007, 14:49

Należy odpowiednio "dostroić" emulator tak, aby gra chodziła bez płyty. Wtedy Tekken na pewno nie będzie sie już ciął.


Obrazek
Awatar użytkownika
bobo
Seryjny zabójca
Posty: 255
Rejestracja: 08 lut 2007, 00:16
Lokalizacja: Toronto

07 kwie 2007, 23:23

Mam dosyć tego. Robię, robię i nic :(
Jaki znacie jeszcze dobry, sprawdzony emulator?

P.S
Zarzuciłem sobie Quake 2 i chodzi prawie bez zarzutu, tylko czasem klatkuje :-/


Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

08 kwie 2007, 18:08

bobo, jakiego emulatora sciagnoles??
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2007, 18:08 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
bobo
Seryjny zabójca
Posty: 255
Rejestracja: 08 lut 2007, 00:16
Lokalizacja: Toronto

08 kwie 2007, 19:36

Już mówiłem, ePSX 1.5.2...


Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

08 kwie 2007, 20:00

nie ktore gry wymagaja specjalnych ustawien w menu i w tym napewno tkwi problem (przeczytaj plik redme tam duzo jest objasnione;-)


Awatar użytkownika
BlackRain
Wstydliwy morderca
Posty: 8
Rejestracja: 21 mar 2007, 16:32

09 kwie 2007, 16:52

Pod kazdego kompa i gre potrzebne inne pluginy i ich ustawienia .radze sciagnąc z sieci wiekszosc pluginów i kombinowac na własną reke


Awatar użytkownika
bobo
Seryjny zabójca
Posty: 255
Rejestracja: 08 lut 2007, 00:16
Lokalizacja: Toronto

09 kwie 2007, 17:42

Poddałem się z tym ePSXem i ściągnąłem sobie EmuRaydena. Teraz wszystko chodzi jak ta lala :mrgreen:


Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

09 kwie 2007, 18:39

A więc zamykam :)


Obrazek
Zablokowany