Wygląda ciekawie przypomina mi jakąś grę, resident evil ?Silver Dragon pisze:Obscure 2
Raczej jakieś kiczowateSilver Dragon pisze:Death to Spies

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Też tak myślałem po zainstalowaniuRycho3D pisze:Raczej jakieś kiczowate
Oby dwa znamDzienis pisze: Polecam Morrowinda. I Postala 2.
Kojarzę tą grę, grałem chyba nawet w to trochę ale niestety płyta już się nie nadaje do użytkuDzienis pisze: A na serio... Jak lubisz oryginalne RTSy z fajną fabułą to Original War (tak, będę to reklamował do porzygu)
Zgaduję że to napewno nie o skakaniu na desceDzienis pisze: ze zręcznościowych polecam Tony Hawk's Pro Skater 4 (świetny soundtrack)
A kto nie znaDzienis pisze:serię GTA raczej znasz,
Najdłuższa Podróż/The Longest Journey polecił mi jakiś czas temu Tiszer (przypadek?) kupiłbym na steamie lub gog czy innym tego typu cośu ale nie ma polskiej wersji (na steme, gug itd) spolszczenia też nie znalazłem. Może znajdę na Alledrogo polską wersję i kupię. Albo nieDzienis pisze: Z przygodówek może Najdłuższa Podróż czy Broken Sword II (The Longest Journey to zresztą klasyk przygodówek lepszy od Syberii).
W mafię nie grałem a MofH... miałem kiedyś demo jakiejś części ale nie pamiętam nazwy a chętnie bym dokończyłDzienis pisze:Pierwsza Mafia ci pójdzie na starym lapku, także Medal of Honor: Allied Assault.
Pamiętam tą grę! Kupiłem sobie w sklepie "wszystko po 2,50"Dzienis pisze: Tak samo wszystkie Heroesy do 4 włącznie. Poleciłbym coś jeszcze, ale same RPGi mi do głowy przychodzą.![]()
Brzmi zachęcającoDzienis pisze: O, już wiem! Zagraj koniecznie w Hostile Waters: Antaeus Rising! Stara (2001 r.) i niedoceniona gra, będąca połączeniem strategii ze zręcznościówką. Świetna fabuła, nienajgorsza grafa jak na tamte czasy. Jeden z ulubionych tytułów mojego dzieciństwa, aż sam bym teraz zagrał
Święty Rów? Mam 2 i 3 kilka dni temu dostałem na Steamie jako prezęt, od przyjaciela (Pozdrawiam, pewnie to czytaBloodLogin pisze: Saints Row już nie ?
To może Postal 2 ? Znasz ?dobra serio mam kilka przykladów z CD-Action.
Loc to ma, udostępnił mi bibliotekę. Grałem chwilę ale odinstalowałem nie wiem czemu chyba miejsca potrzebowałemBloodLogin pisze: # Serious Sam 2 cuukierkowa oprawa graficzna , zmienne środowiska raz kosmos, a raz Tokio, a raz pustynia.
14h grania , mnostwo pozionów i bossow nie bedzie nudy.
Ta gra ma komediowy charakter sam wyglad postaci hehe...[...]
Grałem i w dodatki teżBloodLogin pisze:#Painkiller bez komentarza nasze polskie 10/10
Obscure 2 - Trochę jak... Resident EvilSilver Dragon pisze:Z mojej strony mogę polecić:
Obscure 2
Death to Spies
Euro Truck Simulator 2 + Dodatki
Musiałem się odezwaćSZΛTΛN pisze:Zgaduję że to napewno nie o skakaniu na desceDzienis pisze: ze zręcznościowych polecam Tony Hawk's Pro Skater 4 (świetny soundtrack)![]()
A kto zna Zegarmistrza ? to dopiero było coś !! Kryminalna zagatka to odgadnięcia.Dzienis pisze: Z przygodówek może Najdłuższa Podróż czy Broken Sword II (The Longest Journey to zresztą klasyk przygodówek lepszy od Syberii).
Grałem chwilę ale odinstalowałem nie wiem czemu chyba miejsca potrzebowałemBloodLogin pisze: # Serious Sam 2 cuukierkowa oprawa graficzna , zmienne środowiska raz kosmos, a raz Tokio, a raz pustynia.
14h grania , mnostwo pozionów i bossow nie bedzie nudy.
#Jolly Rover..Zegarmistrz..ja wymieniłem wcześniej kilka sprawdzaj opisy i trailerySZΛTΛN pisze:
Lubię rozwiązywać zagadki ale i się przy tym bawić również ciekawa fabuła mile widziana.
Może nie do końca w tym stylu, ale na pewno poleciłbym World of Goo.SZΛTΛN pisze:Lubię rozwiązywać zagadki ale i się przy tym bawić również ciekawa fabuła mile widziana.
Mam 1 i 2. Również polecamBakenS pisze:Hotline Miami i Hotline Miami 2 Wrong Number. Świetne pozycje, z ciekawą fabułą, w oprawie z lat 80-tych. Na pewno ktoś słyszał.
No nie do końca ale fajna gierka na androida. Jak mi się nudzi i nie mam kompa to sobie gram. DziękiDzienis pisze:Może nie do końca w tym stylu, ale na pewno poleciłbym World of Goo.SZΛTΛN pisze:Lubię rozwiązywać zagadki ale i się przy tym bawić również ciekawa fabuła mile widziana.
A z seri GTA polecam GTA V , otwartość świata , wolność rozmach..można więcej robić ! i też jest klimat i ONLINE i też dodatki do misji.$haq pisze:A z serii GTA polecam GTA IV
Przeportowano z PC"ta lepszy klimat na dużym ekranie.SZΛTΛN pisze:No nie do końca ale fajna gierka na androida. Jak mi się nudzi i nie mam kompa to sobie gram. DziękiDzienis pisze:na pewno poleciłbym World of Goo.
Eee... aha... jak już to ma wyjsć Red Dead Redemption 2, a GTA 6 nie ma sensu teraz robić, bo i tak dużo ludzi gra w GTA Online, i trzepią kasę na mikropłatnosciach. W ogóle to wyszło DLC do Online "Motocyklisci" co bardzo mi się spodobało bo w pewnym stopniu nawiązuje do dodatku z GTA IV (The Lost of Damned) , a nawet jest tam Malc z 4-kiBloodLogin pisze:Już od jakiegoś pół roku mamy info o GTA6 na GTASite będzie to podobno wielka aktualizacja bez wersji na pudełka.
W IV też jest otwartosć swiata (no, mapa na pewno mniejsza niż w V, ale chyba nie robi to wielkiej różnicy), rozmach też jest, wolnosć, klimat (wg. mnie lepszy niż w V) i Online i dodatkowe misje.BloodLogin pisze:A z seri GTA polecam GTA V , otwartość świata , wolność rozmach..można więcej robić ! i też jest klimat i ONLINE i też dodatki do misji.
$haq pisze:a GTA 6 nie ma sensu teraz robić, bo i tak dużo ludzi gra w GTA Online
I tak tego nie zapamiętam, Trevor jest świtem psycholem pijakiem i tak to miało być !$haq pisze:
Obie częsci lubię ale GTA IV nic nie przebije. A z V-ki nie lubię Trevora, bo...Cholerny Rockstar![]()
W GTA SA trochę to trwa zanim podbijemy dzielnice, nie ma odrazu Los SantosBakenS pisze:Chyba w każdej części jest otwartość świata, panowie no, W końcu to sandbox, nie dobijajcie starego weterana GTA.
W GTA SA pierwsze miasto, w którym się znajdujemy to Los Santos. XDBloodLogin pisze:W GTA SA trochę to trwa zanim podbijemy dzielnice, nie ma odrazu Los Santos
To samo co wyżej, zniszczony most wytłumaczony, tym razem fabularnie, a dla sprytnych jest do przejścia zaraz po zakończeniu "Welcome in Liberty City".BloodLogin pisze:W GTA III most potem przeskakujemy...sandbox z oganiczeniami to nie SANDBOX to w takim razie Postal2 podstawka jest Sandboxem tylko jest Day Blocker
No to tyle ode mnie, ciężko uświadamiać ludzi z znikomą wiedzą, na temat gier komputerowych, którzy mówią, że to ich specjalność.Otwarty świat, piaskownica lub sandbox – jeden z typów projektowania gier komputerowych, opartych na piaskownicy. Termin ten służy też do określania gier, w których graczowi jest dostarczany świat, będący do odkrycia w stosunkowo dowolny sposób, bez sztucznych ograniczeń środowiska gry, z możliwością integracji z tym światem i bez liniowości rozgrywki
Plotki i ploteczki, domysły graczy wzięte z wypowiedzi Lesliego Benziesa, nie należy się na tym opierać, a tym bardziej podawać jako argument w czymkolwiek. Takie same, a nawet identyczne artykuły powstawały zanim R* ogłosił w ogóle GTA V, kto śledzi poczynania producentów ten bardzo dobrze wie. Oficjalnie GTA VI to wielka niewiadoma, choć dla mnie 100%, że ta gra powstanie. Nawet myślę, że po RDR2 możemy oczekiwać już, jakiejś pierwszej wzmianki od dyrektorów operacyjnych studia R*. Aktualnie RDR2, nic więcej nie wiemy.BloodLogin pisze:- https://m.gtasite.net/news...mat-gta-vi.html
- https://m.gtasite.net/news...bsluga-vr_.html