Szatańskie spiski na YouTube

Dyskusje o programach i sprzęcie komputerowym oraz mobilnym, a także internet i ogólne problemy.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

30 paź 2008, 18:00

prawdziwy 666 pisze:po pierwsze nie wiem co ten temat robi w dziale na "poważne" dyskusje ale nie ważne
A tak liczyłem, że coś poważniejszego się tu wywiąże... że wciągniemy w to polityków, Rosjan,
spiskowców giełdowych i potentatów gospodarki petrochemicznej. Ach, przeliczyłem się... :P
prawdziwy 666 pisze:po pierwsze sorry zielAK ale to jest odgrzewany kotlet, już było to pokazywane na tym forum
Gdzie pokazywane? Jakiś temat był? W SB wszystko jest ulotne...
Virian pisze:oglądnąłem ten filmik cały, ale chyba to moja zasługa, gdy na SB napisałem "siedziba szatana"
O tak, właściwie przyczyniłeś się do rozpętania tego piekła na moim ekranie. Wielkie dzięki panie szatan ;)
Ramesses pisze:w pewnym momencie to mi nawet przypominało świat widziany oczami Kolesia w AW gdy "zaczynała boleć go głowa" :P
Ogromna popularność serwisów umożliwiających publikowanie filmów wideo sprawiła, że zainteresowali się nimi również sieciowi przestępcy. Firma Symantec poinformowała o wykryciu luki w technologii flash związanej z obsługą formatu wideo FLV. Odpowiednio spreparowany plik umieszczony na przykład w serwisie You Tube prowadzi do zawieszenia przeglądarki internetowej i może być wykorzystywany do uruchomienia szkodliwego kodu. Co ciekawe, może on również doprowadzić do unieruchomienia konsoli Nintendo Wii, dla której dostępna jest dedykowana wersja przeglądarki Opera. Ten rodzaj ataku jest bardzo niebezpieczny - całkowite bezpieczeństwo zapewni tylko zaprzestanie oglądania filmów w sieci.

Cytat pochodzi z miesięcznika EKSPERT Nr 10 (październik 2007 s. 39).

Tak więc, by nas kiedyś nie rozbolała głowa...

Obrazek
Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

30 paź 2008, 18:50

Ogromna popularność serwisów umożliwiających publikowanie filmów wideo sprawiła, że zainteresowali się nimi również sieciowi przestępcy. Firma Symantec poinformowała o wykryciu luki w technologii flash związanej z obsługą formatu wideo FLV. Odpowiednio spreparowany plik umieszczony na przykład w serwisie You Tube prowadzi do zawieszenia przeglądarki internetowej i może być wykorzystywany do uruchomienia szkodliwego kodu. Co ciekawe, może on również doprowadzić do unieruchomienia konsoli Nintendo Wii, dla której dostępna jest dedykowana wersja przeglądarki Opera. Ten rodzaj ataku jest bardzo niebezpieczny - całkowite bezpieczeństwo zapewni tylko zaprzestanie oglądania filmów w sieci.
a o guziku reset już nikt nie pamięta???
o albo o wtyczce
Cytat pochodzi z miesięcznika EKSPERT Nr 10 (październik 2007 s. 39).
myśle że przez rok już to załatali

co do filmiku jest to fajny dowcip z robiony chyba w flashu

ludzie to mają pomysły :D
Ostatnio zmieniony 30 paź 2008, 18:50 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

03 lis 2008, 08:48

tak się tego naoglądałem że aż mi się dzisiaj śniła podobna stronka...zostawiłem na chwile YouTube bez opieki to mi od razu wskoczyło na coś podobnego jak w tym filmiku i nie mogłem wyłaczyć...pomagał tylko guzik właczający laptopa...jaki horror i przerażenie! :P

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Awatar użytkownika
Heroinka
Seryjny zabójca

24 wrz 2009, 15:04

"Chyba"znalazlem link do tego profilu:https://pl.youtube.com/user/username666username

Jeśli jesteście odważni to to sprawdzcie,bo ja mam za słabe nerwy do tego.

[center]Nie ma przywódców, nie ma bogów...[/center][center]~❤~[/center][center]I know heroin rots your insides but that didn't stop me...[/center]
Awatar użytkownika
Koloses
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 1 raz

24 wrz 2009, 15:16

melchior12 pisze:"Chyba"znalazlem link do tego profilu:https://pl.youtube.com/user/username666username

Jeśli jesteście odważni to to sprawdzcie,bo ja mam za słabe nerwy do tego.
1.Odkop
2.Ten link jest od dawna w 1 poście ....
Jednym Słowem..LOL

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

24 wrz 2009, 15:24

Widziałem ten filmik już dawno temu. Bardzo ciekawe, ale czy ktoś zauważył, że user owy 'nana', ma także filmik 'doll' w którym użyte są efekty takie same jak w filmiku 'username: 666'? Widać, że to fake, ale za to jaki i jakie emocje budzi ! :)

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Heroinka
Seryjny zabójca

24 wrz 2009, 15:28

Jak tak to sorry.Musiałem czegoś nie doczytać.

[center]Nie ma przywódców, nie ma bogów...[/center][center]~❤~[/center][center]I know heroin rots your insides but that didn't stop me...[/center]
Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

19 sty 2010, 00:58

I znowu się zaczyna:

[youtube][/youtube]

O co tu chodzi? Może mi ktoś to wyjaśnić?

Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

19 sty 2010, 02:07

są takie specjalne dźwięki , które wywołują u ludzi różne rekacje. Czytałem kiedyś o tym.
Połączone z jakimś dennym filmikiem, czasami na serio może przerazić .
Jak znajdę coś na ten temat to napisze

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

19 sty 2010, 08:55

Masz rację ciuciu, ale w tym video nie zauważyłem niczego naprawdę strasznego, lub mającego zły wpływ na psychikę człowieka. Dźwięki, jak to dźwięki, bywają straszniejsze np. w tym filmie:

Są to jakieś niskie częstotliwości, które bez problemu wykrywa np. nietoperz, a dla człowieka(poza tymi słyszalnymi- są zmieszane) są niedosłyszalne. Ponadto mogą wywołać u niego strach i niepokój. Dziwna morda, zmieniające się barwy i mamrotanie o niczym tylko podsyca to uczucie.

EDIT: Znaczniki nie działają o.0

Link bezpośredni:
Ostatnio zmieniony 19 sty 2010, 10:21 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.

19 sty 2010, 10:53

Na mnie takie dźwięki i obrazy w ogóle nie wpływają (oglądałem też ten film). Jest coś mocniejszego?
Ostatnio zmieniony 19 sty 2010, 10:59 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.

Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

19 sty 2010, 10:58

Znalazłem takie coś:
[youtube][/youtube]

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

19 sty 2010, 14:04

Podobno ta animacja suicide mouse jest z lat 30dziestych i została znaleziona w archiwach Disneya.

Obrazek
Awatar użytkownika
The Iceman
V.I.P.
V.I.P.

19 sty 2010, 14:55

Mr Minio pisze:Znalazłem takie coś:
To na pewno ta tematyka? Bo cały czas wpatrywałem się w ten film i brak reakcji. Macie coś sprawdzonego? Może coś jest nie tak?

Posiadam zasilacz z białej listy.
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

19 sty 2010, 17:24

No niee, szatański spisek YT przeniknął do mojego domu. Oglądam tego suicide mouse, jestem na około 7 minucie, a tu mi nagle.... zaczęła żarzyć żaróweczka (prawdziwa, taka, jakiej już w sklepie nie można kupić) w lampce na biurku!! Zgasiłem i się już nie zapaliła, a tu nagle z tego filmiku zaczęła jakaś kobieta przeraźliwie krzyczeć. Zgroza!!

Zablokowany