A tak liczyłem, że coś poważniejszego się tu wywiąże... że wciągniemy w to polityków, Rosjan,prawdziwy 666 pisze:po pierwsze nie wiem co ten temat robi w dziale na "poważne" dyskusje ale nie ważne
spiskowców giełdowych i potentatów gospodarki petrochemicznej. Ach, przeliczyłem się...

Gdzie pokazywane? Jakiś temat był? W SB wszystko jest ulotne...prawdziwy 666 pisze:po pierwsze sorry zielAK ale to jest odgrzewany kotlet, już było to pokazywane na tym forum
O tak, właściwie przyczyniłeś się do rozpętania tego piekła na moim ekranie. Wielkie dzięki panie szatanVirian pisze:oglądnąłem ten filmik cały, ale chyba to moja zasługa, gdy na SB napisałem "siedziba szatana"

Ramesses pisze:w pewnym momencie to mi nawet przypominało świat widziany oczami Kolesia w AW gdy "zaczynała boleć go głowa"
Ogromna popularność serwisów umożliwiających publikowanie filmów wideo sprawiła, że zainteresowali się nimi również sieciowi przestępcy. Firma Symantec poinformowała o wykryciu luki w technologii flash związanej z obsługą formatu wideo FLV. Odpowiednio spreparowany plik umieszczony na przykład w serwisie You Tube prowadzi do zawieszenia przeglądarki internetowej i może być wykorzystywany do uruchomienia szkodliwego kodu. Co ciekawe, może on również doprowadzić do unieruchomienia konsoli Nintendo Wii, dla której dostępna jest dedykowana wersja przeglądarki Opera. Ten rodzaj ataku jest bardzo niebezpieczny - całkowite bezpieczeństwo zapewni tylko zaprzestanie oglądania filmów w sieci.
Cytat pochodzi z miesięcznika EKSPERT Nr 10 (październik 2007 s. 39).
Tak więc, by nas kiedyś nie rozbolała głowa...