Czyli co? Nigdzie nie mogę dawać komentarzy bez tego... czegoś.Przepraszamy, wystąpił błąd: Aby zamieścić ten komentarz, twoje konto musi mieć włączoną ochronę Steam Guard.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Czyli co? Nigdzie nie mogę dawać komentarzy bez tego... czegoś.Przepraszamy, wystąpił błąd: Aby zamieścić ten komentarz, twoje konto musi mieć włączoną ochronę Steam Guard.
Ochrona innych urządzeń mi jest znana, ale czy ja chcę akurat tego na Steamie?seebeek17 pisze:musisz podawać dodatkowy kod, podczas logowania na nowym urządzeniu
To jest dla mnie istotna sprawa. Jeśli większość przypadków komentarzy wymusza SG - włączę go...Tiquill pisze:Czy też zależy to od konta usera, na którego chcę zamieścić komentarz?
Wiele mi to nie pomogło.Pangia pisze:Błąd.
Może kiedy. Wolę e-mailem, i tak mi tyłek zawraca weryfikacją maila, bo tak rzadko wchodzę na Steama to i dodatkowe zniosę. Ustawiłem na maila. Nie posiadasz dodatkowych urządzeń... Zalogowałem się z innej przeglądarki. Pokazał się Steam Guard, odebrałem pocztę, wkleiłem kod, zalog kompletny.Reality Master pisze:Ja mam ustawione aby kod przychodził mi na telefon i też polecam tak zrobić.
No skoro zacytowane przeze mnie stwierdzenie było błędne, to logicznym jest, że jego przeciwieństwo będzie prawdziwe – czyli komentować można zawsze, od pierwszego zalogowania na konto. Kojarzę pannę, która ma niemal 70 gier i – z tego co wiem – żadnej nie kupiła na Steamie. Kupuje kody na Allegro lub dostaje w prezencie, więc jej konto nadal jest w pełni aktywne.Tiquill pisze:Wiele mi to nie pomogło.
Czyli jeszcze gorzej.Pangia pisze:Nie zależy to od plików cookies, u mnie ich nie czyści i i tak za każdym razem uważa, że loguję się z nowego kompa.