Ja mam jeszcze pomysł aby zamknąć nazistów w komorze gazowej i wrzucić do niej Zyclon B, albo przywiązać gościa do łóżka i opercaja plastyczna

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Aż mi sie przypomniał pewien śmieszny dialog:PMr Minio pisze:Rzucanie płodem? A nie lepiej mózgiem?
Ja mam jeszcze pomysł aby zamknąć nazistów w komorze gazowej i wrzucić do niej Zyclon B, albo przywiązać gościa do łóżka i opercaja plastyczna. Albo zmusić gościa do wymiotów i zwymiotowałby innemu na twarz
![]()
Co to to napewno ....Linka pisze:przerażacie mnie
nie chciałabym was spotkać w ciemnej uliczce
Wspaniałe pomysłyALCRD pisze:--> możliwość załadowania strzelby solą kamienna (plus piekny efekt jak ofiara drze sie z bólu i sie zwija na chodniku)
--> napakować pączka żyletkami i igłami i dać policjantowi by pokaleczył sobie ryj lub ewentualnie zadławił sie jak jest łakomy
Albo zabicia, zgwałcenia i wypuszczenia razem z wodą do odpływu...ALCRD pisze:-> możliwość zastania domowniczki podczas kąpieli i możliwość zgwałcenia jej w wannie albo zabicia przez podtopienie
Nee. Gwałcenie to nie w moim stylu. Natomiast opcja kastracji by się przydała, tak na żywca, bez znieczulenia, siekierą.Tiquill pisze:No to ja napiszę, co napisałem ALCRDowi na gg:Albo zabicia, zgwałcenia i wypuszczenia razem z wodą do odpływu...ALCRD pisze:-> możliwość zastania domowniczki podczas kąpieli i możliwość zgwałcenia jej w wannie albo zabicia przez podtopienie
The Punisher .. prwada?prawdziwy 666 pisze:jeden
jesteśmy w pobliżu jakiegoś kibla
pobiliśmy ofiarę do takiego stopnia że nie może się bronić
łapiemy ją za fraki i zaciągamy do kibla
podnosimy deskę i wsadzamy łeb ofiary pomiędzy muszle a deskę
walimy deską tak długo aż głowa się roztrzaska i wyleci mózg (pod warunkiem że ofiara coś takiego posiada)
spuszczamy wodę
NieALCRD pisze:The Punisher .. prwada?hehehe