Ale do rzeczy...
Gdy zakładamy serwer przez Host Game, to czy on ma zmienne ip, czy może stałe ?
A jak zmienne, to czy dało by się zrobić stałe ?

Z góry dzięki. ;]
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
'ALCRD pisze:Yy ale chyba zmiennosc IP zalezy od twojegi internetu
No, głupie.UnikalnyNick pisze:Ale można było by tak zrobić aby ten serwer (nawet jeżeli z niego wyjde) będzie online ?
Wiem, głupi pytania... Ale ja dopiero zaczynam przygodą z tą grą....
Albo trafiłeś na polską wersję serwera, albo na węgierską... Mało prawdopodobne, ale możliwe. Jeśli zaś swoim anglojęzycznym P2 MP Free podłączasz się do anglojęzycznego P2 MP Free lub płatnego anglojęzycznego STP - to nie ma mowy o "package mismatch". Przynajmniej, nie powinno tak się zdarzyć. Bo to już byłaby ewidentna wina RWS.Ramesses pisze:mam mały problem...jestem posiadaczem Postal 2 MP, mam pościagane prawie wszystkie dodatki które są na stronie lecz nie mogę grać gdyż wyskakuje mi komunikat Package 'Mp_Misc' version mismatch...ktoś wie o co chodzi?
mam angielską wersję STP MP...a nie mogę się podłaczyć do Waszego polskiego serwera bo też mi to wyskakuje...Tiquill pisze:Jeśli zaś swoim anglojęzycznym P2 MP Free podłączasz się do anglojęzycznego P2 MP Free lub płatnego anglojęzycznego STP - to nie ma mowy o "package mismatch". Przynajmniej, nie powinno tak się zdarzyć. Bo to już byłaby ewidentna wina RWS.
Wyjątkiem oczywiście jest sytuacja, gdy właściciel hosta sam zmodyfikował pliki potrzebne do multi. Tu musisz mieć to co on.