========EDIT========
Jak nazywa się ta piosenka którą słychać na szczycie góry w the woods?
[ Dodano: 2010-02-06, 15:46 ]
Kopulująca para:

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
też mam ten problem, tam tańczy jakaś dziewczyna, ale nie da się tam wejść bez kuczacooles pisze:OStatnio łażąc sobie za swoimi sprawami i ciesząc sie brońmi z awp znalazłem żem sem jakiś kościółek do którego potrzeba klucza, wie ktoś gdzie można ten klucz znalesc?
Można zapytać gdzie to jest???postal0066 pisze: [ Dodano: 2010-02-06, 15:46 ]
Kopulująca para:
[url=https://img709.imageshack.us/img709/2779/postalchristmas20100206.th.jpg]Obrazek[/URL]
[url=https://img508.imageshack.us/img508/2779/postalchristmas20100206.th.jpg]Obrazek[/URL]
Wcale na to nie liczę ale chcem mieć wszystkie zagadki AVPC odkryte...Max King pisze:Mr Szychak, jezu, stary, tobie NAPRAWDĘ zależy na tym by ich zobaczyć...
Dodam tylko, że do samego domku nie wejdziesz, więc na trójkącik się nie nastawiaj.
Szkoda fatygi. Wszystko co tam jest, jest widoczne przez okno. W sumie nic specjalnegoOlga pisze:A gdyby tak wpisać kod na przełażenie przez ściany? Nie wiem czy w AVPC jest taki, bo nie mam tego, ale pomysł fajny
Jak dla mnie to specjalnegoSilver Dragon pisze: W sumie nic specjalnego
Te laski w żółtym kubraczku są bardzo przydatneOlga pisze:Znalazłam kolejny specyfik - nieśmiertelną kobietę w okularach. Niżej dam obrazek. Najpierw próbowałam jej rozwalić łeb kijem bejsbolowym, ale tylko zaczęła ględzić i poszła dalej. Próbowałam ze strzelbą, pistoletem, tym co się kręci (nie wiem jak się nazywa), zrzucać ją w wąwóz KarmaGunem - nic nie pomogło! W końcu gdy ją w grze obsikałam, zareagowała, chciała atakować, potem próbowałam ją przypiekać w ogniska (KarmaGunem trzymałam) a ona dalej jak stała to stała, nawet nieprzypieczona. Ktoś spotkał coś podobnego?
postal0066 pisze:Kopulująca para:
To mapa Eestates i taki parking, a se kucłam koło tego auta i mnie rozgniotłoPunisher pisze:trabant który się kołysze w przód i w tył poza tym słychać dźwięki jakby się ktoś tam.... zabawiał![]()