Prawdopodobnie była już kiedyś taka dyskusja ale...
zrobiłem film (głównie dla nie polaków) ale postanowiłem się
nim z wami podzielić i podyskutować który głos bardziej lubicie?
Zagłosujcie w ankiecie i napiszcie dlaczego wolicie właśnie ten głos

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Tak.$haq pisze:BTW. Czy Grębski nie grał też tej "higienistki" z "Włatcy Móch"?
To nie wina aktora, on nie tłumaczył kwestii dialogowych, miej pretensje do wydawcy.Pan Szatan pisze:Np. w oryginale w schronisku Dude mówi sarkastycznie "Wygląda na to żenikogo nie ma w doomu... Co tu się mogło stać?" a Krzysztof mówi jakby chodziło o to że jest w domu co kompletnie niepasuje do sytuacji.
Jak wyżej, a obrażania aktora nawet nie chce mi się komentować.Pan Szatan pisze:Krzysiek to pizda i nawet jest kilka kwestii które są źle przetłumacone lub wypowiedziane tak że nie pasują do sytuacji
To w sumie racja ale to mnie czasem denerwuje.Dzienis pisze:To nie wina aktora, on nie tłumaczył kwestii dialogowych, miej pretensje do wydawcy.Pan Szatan pisze:Np. w oryginale w schronisku Dude mówi sarkastycznie "Wygląda na to żenikogo nie ma w doomu... Co tu się mogło stać?" a Krzysztof mówi jakby chodziło o to że jest w domu co kompletnie niepasuje do sytuacji.![]()
Dzienis pisze:Jak wyżej, a obrażania aktora nawet nie chce mi się komentować.Pan Szatan pisze:Krzysiek to pizda i nawet jest kilka kwestii które są źle przetłumacone lub wypowiedziane tak że nie pasują do sytuacji
trueBartosz pisze:Zdecydowanie głos Krzyśka mi się bardziej podoba, gdyż brzmi on bardziej naturalnie i wkłada więcej emocji przy wypowiadaniu kwestii adekwatnie do sytuacji, w jakich się Koleś znajduję. Rick też ma spoko dialogi ale wydaje mi się brzmieć czasem bezpłciowo.
No, tutaj https://forum.postalsite.info/kt ... vt3738.html W moim jest więcej głosów i opcji wyboru. Wydaje mi się, że warto byłoby twój dołączyć do mojego a kto tu głosował, może powtórzyć głosowanie w moim.Pan Szatan pisze:Prawdopodobnie była już kiedyś taka dyskusja ale...