Pangia, podaj na PM o kim mówisz. Na maile odpowiadam, kiedy je - przeczytam. A ogólnie, o kim myślisz, mówiąc stara gwardia?
Jeśli ujednolicać kolory. To dwie grupy. Odmienny kolor dla twórców i z nimi stowarzyszonych (Modder, Redaktor, Filmowiec, Tester) a odmienny dla grupy porządkowej (ServerAdmin, Grabarz). Lub:
Grupa wpływająca na kształt forum (ServerAdmin, Redaktor, Grabarz) i ci, których prace są tematem rozmów (Modder, Tester, Filmowiec).
Rekonstrukcja rangi Modder?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Loc, MastaDJMax vel Max KIng, little_psycho, ALCRD… Ktoś chyba jeszcze by tam się znalazł, ale nie mogę sobie teraz przypomnieć.Tiquill pisze:A ogólnie, o kim myślisz, mówiąc stara gwardia?
Grupa wpływająca na kształt forum (ServerAdmin, Redaktor, Grabarz) i ci, których prace są tematem rozmów (Modder, Tester, Filmowiec).

- BloodLogin
- Pracownik RWS
Te trzy kolorki Czerwony Pomarańczowy Jasnoniebieski pomagająRycho3D pisze:W sumie wszystkie rangi poza admin. moderator, namierzony. ciota, mogły by mieć jeden kolor.

Przedzieram się przez nieczytane 60..80 widzę kto (ważny) napisał lub dostrzegam odpowiedz w moim temacie.
Jest o wiele większy problem "zamulacz serwera " tony emotek i cały ten Cmentarz środowisko spamu do którego i tak nie każdy ma wejście.
Temat tyczy się rekonstrukcji nie mam zdania jeśli chodzi tylko o mnie mogę mieć Juniora JrModder.
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
- Rycho3D
- Modder
- Postawił piwo: 8 razy
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Proszę bardzo już masz wszystkie uprawnienia . Pokaż co potrafisz.BloodLogin93 pisze:Temat tyczy się rekonstrukcji nie mam zdania jeśli chodzi tylko o mnie mogę mieć Juniora JrModder.
8=======D
Mam wrażenie, że kogoś mi tu brakuje...Rycho3D pisze:Moja lista modderów:
A-Mod
Dev4ever
Tiquill
EvilT-ModZ
Evolution
kank
POSTAL_Serega
prawdziwy 666
titek

jak by poszukać to bym dopisał jeszcze kilku..
A tak szczerze, to już nie mam takiego parcia na Moddera jak wcześniej.
Nie wiem dlaczego. Po prostu ranga chyba straciła dawną wartość.

Wolę jak Rycho3D, grzebać w modderce dla własnej przyjemności...
(+ ukończonymi projektami dzielić się na forum

Ostatnio zmieniony 05 sie 2014, 21:45 przez seebeek17, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ryuq
- Administrator
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
To niech teraz ktoś z adminów wcieli to w życieMoja lista modderów:
A-Mod
Dev4ever
Tiquill
EvilT-ModZ
Evolution
kank
POSTAL_Serega
prawdziwy 666
titek

Burdel. Straszny burdel jest.
- BloodLogin
- Pracownik RWS
A może Testerów ... żartuje dobrze jest , zajrzyj do mojej mapki czy działa.seebeek17 pisze:Ja to był bym jeszcze za ponownym odznaczeniem modderów..
Jak już coś piszesz, to wnoś coś do tematu chociaż. Warn //Ryuq666
Ostatnio zmieniony 12 sie 2014, 16:39 przez BloodLogin, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak większość będzie za, testerów też się odznaczy. Jaki problem? Tyle, ze w tym przypadku, myślę, użytkownicy PSI nie będą chcieli takiej zmiany. Dlaczego? Bo ranga 'Tester' jest rangą nową, a i myślę, że każdy kto w niej jest na to zasłużył, bo spełnia wytyczne owej rangi. Z modderami jest oczywiście inaczej, nie ujmując nikomu - lista Rycha powinna zostać wcielona w życie.BloodLogin93 pisze:A może Testerów ... żartuje dobrze jest , zajrzyj do mojej mapki czy działa.
Btw BloodLogin93, zauważyłeś, że często piszesz posty, takie jak powyżej, nie wznoszące nic do tematu?

Ja tam nie wiem, po co w ogóle jest ranga Testera. Z zasady testerami są wszyscy użytkownicy i nie widzę sensu w wyróżnianiu poszczególnych osób.Mozal pisze:Jak większość będzie za, testerów też się odznaczy. Jaki problem? Tyle, ze w tym przypadku, myślę, użytkownicy PSI nie będą chcieli takiej zmiany
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Pangia pisze:Ja tam nie wiem, po co w ogóle jest ranga Testera. Z zasady testerami są wszyscy użytkownicy i nie widzę sensu w wyróżnianiu poszczególnych osób.
A JEDNAK COŚ WNIOSŁEM
może i powstaną nowe tematy z tego typu pytaniem
Tak wiemy że jesteś wielkim modderem że wszyscy z wyżej wymienionej listy modderów boja się na forum wchodzić odkad sie zarejestrowałeś, ale napisz jeszcze raz to samo, kompletnie nie potrzebnie to po prostu pożegnasz się z forum. //Ryuq666
Ostatnio zmieniony 12 sie 2014, 23:01 przez BloodLogin, łącznie zmieniany 1 raz.