[youtube][/youtube]
Postawmy świece dla tego genialnego systemu

Rest In Peace, Windows XP. Lost, but not forgotten.
Piszcie tutaj wasze najlepsze wspomnienia z tym systemem.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Vista był gówniany ale czemu 8 tylko 6/10? ja bym dał 8/10 lub chcoć 7/10 bo to w sumie ten sam system co 7 tylko z gównianymi kafelkami i sklepem łindofz ale jak komuś to przeszkadza to jest program na zmiane paska lel. Co do W7 dodam że to prawda jest dobra ale z czasem zaczyna zamulać i trzeba robić reinstal systemu. Ja osobiście nie miałem W7 ale mój kuzyn ma a dość często go odwiedzam i sobie w coś gramy xdDzienis pisze:WinXP - 10/10
Win98 - 7/10
Win8 - 6/10
WinVista - 5/10
Win7 - nigdy nie korzystałem, ale ponoć dobry
Pan Szatan pisze: gównianymi kafelkami i sklepem łindofz
Właśnie dlatego + brak normalnego menu Start jak w XPPan Szatan pisze:zjebanego paska
tak gówniany, że po kilku miesiącach nie wytrzymałem i reinstalowałem XPka z płyty kumpla bo mnie szlag trafiał (Vista była domyślnie na laptopie który kupiłem na alledrogo w 2007 za własne pieniądze, laptop padł dwa lata temu, ale mam do niego ogromny sentyment, to był świetny złom dopóki nie padł XDDDDD)Pan Szatan pisze:Vista był gówniany
to prawdaRycho3D pisze:A win XP był za dobry, więc mikrozit miał spore problemy z wciskaniem ludziom visty.
Ten pieseł był zajebisty xDDD Szkoda że już go nie ma w nowszych systemach$haq pisze:A pamiętacie takiego żółtego pieska? On był zawsze widoczny w tej aplikacji gdzie szukalo się jakiś plików, folderów, itp.
Pamiętam go$haq pisze:A pamiętacie takiego żółtego pieska? On był zawsze widoczny w tej aplikacji gdzie szukalo się jakiś plików, folderów, itp.