rzal
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
nieprawda ;dZigHor pisze:to najpewniej wynikało z nieprawidłowego odczytania płyty/pliku przy instalacji gry (nieprawidłowa instalacja)
przeinstaluj lub poszukaj co powoduje - też tak miałem więc zgaduje zgaduje ale reinstalacja moze pomoże
lub dane zapisane z quake II się źle skonwertowały czy kij
Kupiłem i tym właśnie faktem jestem zawiedzony. Jeśli chodzi o temat, to u mnie na Winsyf 8 Quake II działa bez zarzutu, a jedyną kwestią do wykonania było przełączenie trybu wyświetlania z Softwarowego na default OpenGL, więc mam pytanie zrobiłeś to? zmieniałeś tryb wyświetlania grafiki?Slayer pisze:BTW: nie kupujcie Quake II ze steam'a bo w nim nawet nie został zamieszczony soundtrack, który urywa jajca że tak powiem.
Nie mam pojęcia czemu omijałem tą pozycję szerokim łukiem, zmieniłem i wszystko chulaRadzik136 pisze:przełączenie trybu wyświetlania z Softwarowego na default OpenGL
Żal a ja nie potrafię, ale z opisu ( nie jestem pewien, nie jestem asem z angielskiego ) wynika że są kompatybilne tylko z wersją steamowską ( chodzi głownie o patche )Lothar pisze:Na forum Steam znajdziecie linki do ISO z muzyką z Q1, Q2, Jedi Knight + Mysteries of the Sith i wiele innych.
To niemożliwe Abyś miał wersję steamową, ponieważ Quake II został wydany na steamie w 2007 rokuSlayer pisze:Hmm ja mam Quake 2 z CDA wydanie lipiec 2003 i też nie ma muzyki... mam wersję steamową?