Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
No to tym bardziej kupie$haq pisze:EDIT 2. Nawiasem mówiąc, najbardziej polecam 2 część Asassina. Najlepsza fabuła
Łeee tam, nic nie może być gorsze od Cop Days'aPropostal pisze:$haq, według mnie grafika jest słaba, wszystko takie plastikowe i brzydkie, bez cieni... i ten teren...
Na minimalnych, lub średnich ustawieniach wygląda jak opisujesz, tak to jest spokoPropostal pisze: według mnie grafika jest słaba, wszystko takie plastikowe i brzydkie, bez cieni... i ten teren...
Mnie tam ta plastikowość nie przeszkadza. Grafika to nie wszystko. Fabuła była najlepsza ze wszystkich FCPropostal pisze:$haq, według mnie grafika jest słaba, wszystko takie plastikowe i brzydkie, bez cieni... i ten teren...
Grałem na wysokich, nawet jakieś mody instalowałem, a i tak wyglądało gorzej od Postala 2 (to to wgl możliwe?), nie wiem, może ja jestem ślepyBartosz pisze:Na minimalnych, lub średnich ustawieniach wygląda jak opisujesz, tak to jest spoko
Owszem, lubię pierwszego FC, ale tutaj się tylko na temat grafiki wypowiadałem, gameplay to już inna sprawaSilver Dragon pisze:Mnie tam ta plastikowość nie przeszkadza. Grafika to nie wszystko. Fabuła była najlepsza ze wszystkich FC