[AW7] problem z rozporkiem i pytanie

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Kingpin
Wstydliwy morderca
Posty: 1
Rejestracja: 01 lut 2007, 16:52

01 lut 2007, 16:56

Witam ,jestem nowy na forum :) ściągnąłem sobie AW 7 mod, wszystko gra tylko że jak mam zadanie obsikac grób ojca Kolesia to wciskam "R" i nie rozpina, na początku gry też nie rozpinał, wciskam wszystkie przyciski i NIC NIE DZIAŁA ;( proszę o pomoc, chodzi mi o powiedzenie którym przyciskiem sie rozpina rozpora :P albo jeśli możecie to powiedzcie mi gdzie ustawic w Opcjach własny przycisk rozporka.

I teraz pytanie też dodtyczące rozporka w AW7 :P

Podobno jak się obsika grób na którym jest "Zombie Dad" to robi się ciemno i wyłażą Zombie na cmentarzu, moze nie robi się ciemno ale zombie wychodzą :P czy to prawda? bo ja mam ten problem z sikaniem i nie mogę sprawdzic :(

Proszę o odpowiedzi :)
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:37 przez Kingpin, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

02 lut 2007, 09:12

Sprawdź w opcjach, czy przez przypadek nie zmieniłeś konfiguracji niektórych klawiszy, np. rozpinania nieszczęsnego rozporka ;-) .


Obrazek
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1227
Rejestracja: 28 gru 2006, 16:51
Lokalizacja: Bydgoszcz / Gdańsk

02 lut 2007, 18:02

Ciemno? Zombie wyłaża?? W AW7 jest taki grób i po obsikaniu go wyłazi 1 zombiak, który nie zdążył mi dokończyć charakterystycznego "zasraaanieec", bo juz nie miał łba


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

04 lut 2007, 08:44

Jak coś pokrewiłeś w opcjach i nie dajesz rady sobie ustawić, to otwórz konsolę wciskając klawisz tyldy ~ i w owej konsoli wpisz polecenie
UseZippper
Musi zadziałać!

A jeśli i nie to, to skasuj w folderze gry w podfolderze System dwa pliki: Postal2.ini i User.ini. Jeśli masz tam co chcesz zachować (żmudny konfig joypada itp.) to zachowaj je sobie, zmieniając ich rozszerzenie, np na .ini_ Zacznij nową grę. Jeśli i tym razem nie zadziała - to zaprowadz Kolesia do kliniki - pewno złapał ciężką odmianę kiły! ;-) A poważnie: Już tylko reinstalacja gry może pomóc...

Opisuję tak szeroko z kasowaniem plików, bo bardzo często odzyskanie pierwotnej konfiguracji gry zawartej w obu plikach *.ini pozbywa nas wielu problemów z grą. Nie tylko z sikaniem. ;-)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
ODPOWIEDZ