Witam serdecznie.
Otóż mam takowy problem, przy odpalaniu Postala wyskakuje mi taki komunikat: Nie znaleziono punktu wejścia procedury ?Show@WWindow@@UAEXH@Z w bibliotece E:\Gry\Pobrane\P2ostal2-PL-elamigos\Postal 2 Share The Pain\System\Postal2.exe
Nie mam pojęcia jak to naprawić więc proszę o pomoc tutaj.
PS. Z góry dziękuję.
Problem z procedurą Postal 2 Share The Pain.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Co to jest te P2ostal2-PL-elamigos? Masz jakąś piracką wersję??
PS. Mi podobny komunikat pokazywało gdy brakowało jakiegoś pliku gdy coś namieszałem
Spróbuj reinstalacji.
PS. Mi podobny komunikat pokazywało gdy brakowało jakiegoś pliku gdy coś namieszałem

Spróbuj reinstalacji.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2017, 17:45 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm fucking insane in the brain. 

- Adriano_102
- Badass Multikiller
Tak jest to gra ściągnięta z internetu a ta nazwa to nazwa rozpakowanej paczki tylko ze wcześniej mi normalnie działał
Warn!! Nie tolerujemy piractwa na tym forum. Przed napisaniem posta radziłbym na przyszłość przeczytać regulamin
D.
Warn!! Nie tolerujemy piractwa na tym forum. Przed napisaniem posta radziłbym na przyszłość przeczytać regulamin

Ostatnio zmieniony 14 maja 2017, 18:36 przez Adriano_102, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Kup se legalną wersję na Steamie jest często promocja i możesz kupić za 1 euro P2 z Apocalypse Weekend w jednym. (jest spolszczenie dla steamowej wersji)
Ostatnio zmieniony 14 maja 2017, 17:54 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 1 raz.
I'm fucking insane in the brain. 

- Adriano_102
- Badass Multikiller
No chyba tak zrobię nie będę kombinował dzięki wielkie.
Temat do zamknięcia.
Temat do zamknięcia.