[POMOC] Problem z obrazem w AWP/P2/AW

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Linka
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 559
Rejestracja: 08 cze 2007, 20:53
Lokalizacja: Lublin

23 gru 2007, 11:35

Ostatnio naszedł mnie sentyment na postala, więc odpaliłam AWP. Wszystko normalnie, w menu obraz jest dobry. Po wczytaniu jakiegokolwiek save'a albo rozpoczęciu nowej gry, obraz jest jak po 'ataku chirurga' [w klinice kiedy dostaniemy od któregoś łapiducha strzykawką mamy rozmazany obraz] ale u mnie jest tak cały czas. Czy da się z tym coś zrobić ? Za wszelką cenę chce uniknąć reinstalki.. Na koniec jeszcze ssy :

Obrazek
Obrazek
Obrazek



:562:


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

23 gru 2007, 11:39

Wpisz kod fov 90 albo fov 100

Powinno pomóc.


Awatar użytkownika
Linka
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 559
Rejestracja: 08 cze 2007, 20:53
Lokalizacja: Lublin

23 gru 2007, 12:24

dzieki wielkie, pomoglo :D


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

23 gru 2007, 12:26

Cieszę się i zamykam.


Zablokowany