Silver Dragon pisze:A
STPExtras zainstalowany?
O ile dobrze pamiętam mapa wymaga również tego

Owszem, wymaga, o czym mówi komunikat błędu (te słowa mianowicie, jak ktoś ciekawy:
Cannot find class for object ChangeViewTrigger3. Dodałem do opisu moda info o potrzebie STPExtras.
Quaker pisze:Czy jeżeli mapę i mod SuperWeapons mam w folderze z AWP, to to tez ma tam być czy zawsze idzie do StP?
Sama mapa jak i mody SuperWeapons i STPExtras są dla StP i tam najlepiej je zainstalować. AWP zawsze je tam znajdzie. Zaś gdy dasz to do AWP - będzie dobrze, tylko nie ruszysz tego z StP, co oczywiste.
Wracając z fanowskiej mapy do AWP musimy w komendzie goto wpisać przedrostek AW7_ przed nazwą mapy, bez niego wylądujemy na mapach StP i przechodniami, których nie można pociąć na kawałki. Czyli, jak już powyżej
Slayer pisał, AW7_suburbs-3 to dobrze, zaś suburbs-3 - źle, bo lądujemy w StP.
Temat przenoszę, bo dział PostEd Mapy nie jest właściwy dla niego.
Quaker pisze:Niestety, pozostał jeden problem - kiedy ktokolwiek do mnie strzeli, gra wywala mnie do Windowsa. Nie tylko na pobranych mapach, w zwykłej grze też. Czy może to być spowodowane nadmiarem modów?
Nadmiar modów szkodzi. Im więcej w użyciu, czyli masz przy sobie, są w użyciu przez bystanderów - tym większe prawdopodobieństwo błędu gry. Mówisz, że zawsze? Więc zredukuj ilość broni-modów. Wyrzuć nadmiarowe bronie, przejdź na inną mapę. I próbuj, czy jest lepiej. Na pewno będzie. Optymalnie dobrana ilość pozwala na 3 lub więcej godzin zabawy bez błędów. Nie mówię tu o masowej siece, wtedy gra zawsze szybciej padnie niż zazwyczaj.