Tak ;D Na razie mam na uwadze szpital .ArtekXDPL pisze:Wysłany: Dzisiaj 14:13
adana4 będziesz rozwijał jeszcze tego moda?

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
tak od rana siedziałem na kompie teraz trzeba nadrabiać po szkolekotek312 pisze:no nie, jak adana jest kujonem
informatyki codzienniekotek312 pisze:a może się jeszcze uczysz w domu hehe?
chcesz mi pomóc ?kotek312 pisze:to sie ja za to biore:D
Razem jakeś 20 Gb danych i 5 lat pracy.ArtekXDPL pisze:Można je połączyć ale musisz najpierw mieć mapy z ED.
Ja chcę wszystkie mapy jakie są w wszystkich modach oraz mapy do gry mp oraz wszystkie mapy w paradise.
w sumie podobnie...ciche Paradise i bezludne kawałki miasta z ED nie byłoby za dobre w połaczeniu...nie ma co powodować Postala bardziej nierealnym niż jestMr Minio pisze:Nie chcę map z EDa. Od tych map mam ikonę na pulpicie z napisałem "Eternal Damnation". Połączenie Paradise i Lower Paradise miało sens, bo to w końcu jedno i to samo miasto, zaś miejscowość z ED'a nijak się ma do Paradise. Podobnie jest z AVPC. Tam wszystko dzieje się zimą. Wyobrażacie sobie, że przechodzicie ze słonecznej mapy na zimową w kilka sekund? Bo ja nie. Takim nierealnym rzeczom mówię NIE. Za to mapy fanów...Jak są dobre, to czemu nie!
Adana wrzuć to na inny upload np.pobierz.pl bo rapid nie chce działać.adana4 pisze:https://rapidshare.com/files/415912414/P ... se_mod.rar
Link do wersji Full
proszę o komentarze i zgłaszanie błędówł: