Nic o tym nie znajduję. Ja na moim polskim StP go nie mam. A może jest na anglojęzycznym? A może to jakiś mod zakichany, którego nie mam.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jakiego serwera, jakie szczegóły przeglądasz? Zrób skrina i prześlij, skoro przeglądasz...konrad pl pisze:jak przeglądam szczególy serwera
Ech, myślałem że cusik więcej. Takie szczegóły to nie trudno znaleźć. Ale - thanx i za to. Może bobo coś dodakonrad pl pisze:czasem włączam Postala i jest lista serwerów jest tez przycisk szczegóły serwera i go naciskam i pokazuje sie panel z informacjami serwera i tam jest lista graczy ich skiny IP admina itp......
...i warto dodać, że ten Postal Plus był po polsku w Playu 8'03...Wikipedia pisze:W roku 1998 do gry wypuszczono dodatek pod tytułem Special Delivery, dający możliwość gry w czterech nowych otoczeniach (dom handlowy, dzielnica nędzarzy, strefa trzęsienia ziemi i ośrodek turystyczny dla nudystów), udostępniający nowe postacie, dźwięki i tryby rozgrywki (kooperacja i odświeżony tryb deathmatch). Pierwotna wersja gry została wraz z dodatkiem wydana w roku 2001 pod tytułem Postal Plus
Właśnie, kapelusz. Dodanie kapelusza, to nie zrobienie zwykłej skórki/tekstury. Potrzebne jest jeszcze meshes... A kapelusza w oryginalnym P2 i STP nie znajduję. A to już nie jest ot tak do zrobienia. To jakiś mod...Mixer pisze:jest to skorka zrobiona przez jakiegos kolesia tak dla urozmaicenia zauwazcie ze koles ma plaszcz taki jak p.dude koszulke z kosmita tylko w innym kolorze podobne spodnie jedyne co tak naprawde wyroznia to kapelusz i troche inne rysy twarzy
Tyle, że ja ten obrazek zapisałem sobie już w grudniu'2004 a wtedy o mody nie było tak łatwo. A o ED nikt nawet nie śnił (poza autorami).kazik pisze:Ten gość w kapeluszu przypomina tych z ED co biegali z sierpami.
Chm... Jakbyś go znalazł, coś by się pokombinowało... Bo nie znajduję tego na zagranicznych serwach.bobo pisze:i raczej go na kompie nie mam
nie chce sie klucic ale wydaje mi sie ze jakbys dobrze pokombinowal z teksturami to utworzyl bys kapelusz ja jak mialem gta3(w ktorym nie mozemy sie przebierac itp no chyba ze na kodach) to sciagnolem se skorke kibola chelsea z czapka tego klubuTiquill pisze:Właśnie, kapelusz. Dodanie kapelusza, to nie zrobienie zwykłej skórki/tekstury. Potrzebne jest jeszcze meshes... A kapelusza w oryginalnym P2 i STP nie znajduję. A to już nie jest ot tak do zrobienia. To jakiś mod...