[center]PostalSite.Family - Opowiadanie.[/center]
Tam sama treść - tu dyskusja.
Zapraszam!

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
A czy ktokolwiek tam to realna postać z życia? Nie, każdy to jakaś wariacja fikcji z realem. W jej przypadku wariacja z jej przeszłością. I trzniać, co z nią teraz się dzieje.Yossarian pisze:Po co Mniszka, skoro już jej nie ma?
W poczekalni. Jak napisałem, bohaterowie sporadyczni dojdą potem do listy obsady. Dotąd nie pojawił się ni słowem. Więc czy ja wiem, czy będzie? I czy sąsiad to dobra rola dla niego? Może ktoś całkiem inny. Coś z militariów. Jak mapa ma być Tower Defence, to może jakiś szef policji albo mafii. Któż to wie.Yossarian pisze:I gdzie jest Rycho?
Wyjaśnione w Sadzonce. I nie wracajmy tu już nigdy do Chwastów.Dzienis pisze:Czemu Loc jest teraz Jaremą Jaryło?
To był długi sezon...Dzienis pisze:Co paliłeś podczas pisania tego odcinka?
Może Szynkacza przerobimy na córkę i nazwiemy Szynka Prosciutto?Tiquill pisze:Choć, jak ktoś zaproponuje lepszą wersję postaci córki - ja bardzo chętnie zmienię.
Rycho jako pies? Coś mi to słabo pasuje. Prędzej najemnik lub łowca nagród.Tiquill pisze:W poczekalni. Jak napisałem, bohaterowie sporadyczni dojdą potem do listy obsady. Dotąd nie pojawił się ni słowem. Więc czy ja wiem, czy będzie? I czy sąsiad to dobra rola dla niego? Może ktoś całkiem inny. Coś z militariów. Jak mapa ma być Tower Defence, to może jakiś szef policji albo mafii. Któż to wie.
Odejdź ode mnieTiquill pisze:Yossarian, ładna sukieneczka. Czy na tą okazję?
Dobra.Yossarian pisze:Odejdź ode mnie
Wcale nie jest tego dużo, wydaje ci się. Aby ten przez ten zbiór starszych się przebić, to bieżące - nigdy długie nie będą. Przyjąłem krótką formę.Rycho3D pisze:mam wziąć urlop żeby to przeczytać?
Całkiem możliwe.Yossarian pisze:Rycho jako pies? Coś mi to słabo pasuje. Prędzej najemnik lub łowca nagród.
Agnieszka ssała mego orzeszkaTiquill pisze:Nie da się za Mniszkę podstawić innej userki. Więc trzeba jakąś fikcyjną postać. Jakie imię? Agnieszka? Mniszka Agnieszka...
Plastelina.Yossarian pisze:Nie wiem, może Postalina?