Ja słyszałem tylko o modzie "Santa Patch" do Postal Plus (tak, to podobno mod, a nie łatka). Można go nawet znaleźć do pobrania (jak na razie znalazłem go tylko z grą, nie widziałem go osobno). Wiecie może co zawiera ?
PS. Witam.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Zdecydowanie, jeśli gra nie jest freeware, to ściąganie jej z dodatkiem/patchem jest tak jak ściąganie jej bez tego dodatku.Yossarian pisze:wydaje mi się że to będzie piractwo, ponieważ z grą
jeśli byłby bez gry to nie
PS a postal nie jest jescze freeware, dlatego
Tu chodzi o P1MastaDJMax pisze:AVPC. Wersja 1300 jest dość stabilna.
No tak, wiem, chodziło mi o to, że na święta lepiej zagrać w AVPC a nie tamto.Silver Dragon pisze:Tu chodzi o P1MastaDJMax pisze:AVPC. Wersja 1300 jest dość stabilna.
Co do tego patcha to dodaje jeszcze Mikołaja z saniami. Był chyba wydany oddzielnie. Niestety linki które znalazłem są wygasłe niestety
Tak. Ale ja go pobrałem kiedyś z pewnej strony samodzielnie, więc nie widzę przeszkód, by się nim legalnie podzielić.Alixo pisze:hmm jeżeli jest z grą... to ściągnięcie go będzie piractwem??
Minpis pisze:Już wiem, co zawiera Santa Patch.
Wyczytałem, że rolę granatów pełnią prezenty.
Już nie musicie kombinować, co on ma. Link jest w naszym downloadzie, a tu temat samodzielny o nim: https://forum.postalsite.info/po ... vt1713.htmlSilver Dragon pisze:Co do tego patcha to dodaje jeszcze Mikołaja z saniami. Był chyba wydany oddzielnie. Niestety linki które znalazłem są wygasłe niestety