Wiem. Ale nie chcę wiedzieć.Dev4ever pisze:John gości w Paradise Lost podczas misji związanej z zbieraniem części do klimatyzatora

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Wiem. Ale nie chcę wiedzieć.Dev4ever pisze:John gości w Paradise Lost podczas misji związanej z zbieraniem części do klimatyzatora
I naprawdę chciałbyś zabrać mu tą tajemniczą otoczkę takiego naszego... jeźdźca znikąd? Co by zostało?Pan Szatan pisze:Ja to bym chętnie zobaczył w Postal 4 jakieś nawiązania czy wspomnienia Kolesia z przeszłości, dlaczego tak nienawidził ojca i w ogóle. Koleś jest bardzo tajemniczą postacią, nie wiadomo o nim prawie nic
Uwierz mi, zwykle im więcej wskazówek dostajesz tym więcej pytań się pojawiaTiquill pisze:I naprawdę chciałbyś zabrać mu tą tajemniczą otoczkę takiego naszego... jeźdźca znikąd? Co by zostało?Pan Szatan pisze:Ja to bym chętnie zobaczył w Postal 4 jakieś nawiązania czy wspomnienia Kolesia z przeszłości, dlaczego tak nienawidził ojca i w ogóle. Koleś jest bardzo tajemniczą postacią, nie wiadomo o nim prawie nic
Coś w tym jest.Pan Szatan pisze:Uwierz mi, zwykle im więcej wskazówek dostajesz tym więcej pytań się pojawia
Biorąc pod uwagę to, w jakim kierunku obecnie idzie seria, to nie liczyłbym raczej na toPan Szatan pisze: ↑14 wrz 2018, 09:21Ja to bym chętnie zobaczył w Postal 4 jakieś nawiązania czy wspomnienia Kolesia z przeszłości, dlaczego tak nienawidził ojca i w ogóle. Koleś jest bardzo tajemniczą postacią, nie wiadomo o nim prawie nic więc P4 miałby wielki potencjał aby nieco więcej wyjawić. W Paradise Lost w końcu zobaczyliśmy jak wygląda Suka, zawsze coś.