Po niewielkich poszukiwaniach znalazłem to:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Więcej ss'ów
https://vk.com/albums-167800236
Źródełko: https://vk.com/p3upublic
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- RWSEmmetSid pisze:powinni przekazać projekt Revival czy nawet samemu RWS. Myśle, ze chłopaki szybko domkneli by cały projekt
A więc oddać Rosjanom z Revival Games - pięknie by wykończyli ten projekt - HN udowodnili swoją wielkość. Ale to już sprawa dla twórców P3:U - jeśli tworzą, niech tworzą. Ale jeśli takie cudo ma przepaść, byłoby to rozsądnym posunięciem. Nikt przecież ich wkładu w powstanie tego dzieła nie umniejszy.Dev4ever pisze:- RWSEmmetSid pisze:powinni przekazać projekt Revival czy nawet samemu RWS. Myśle, ze chłopaki szybko domkneli by cały projekt
- Szybkie skończenie projektu
Wybierz jedno
Co do samego P3 Unreal gdy kiedykolwiek on się ukarze, śmiało można by go uznać jako prawowitą trójkę, natomiast o Akellowskim tworze zapomnieć
Napisalem gdyby mieli zawiesic prace nad nia. Wtedy chyba lepiej za 2 3 lata otrzymac od Revival P3 Unreal niz nigdy.. Prawda?Pan Szatan pisze:RWS przekazał Revival Games prace nad Eternal Damnation Remaster które ciągle się przeciąga bo premiere miało mieć pod koniec 2017, no naprawdę szybko by sobie porodzili gdybyś dał im jeszcze P3 Unreal
Prawda.EmmetSid pisze:Napisalem gdyby mieli zawiesic prace nad nia. Wtedy chyba lepiej za 2 3 lata otrzymac od Revival P3 Unreal niz nigdy.. Prawda?
Lepiej dla P2 dać w nim świat P3, czy lepiej dla P3 dodać mu świat z P2? Oto jest pytanie!Pan Szatan pisze:fajnie by było gdyby twórcy dodali je na mapy z dwójki i zrobil P2 Redux lub przenieść mapy z 2 do 3U.
Ona w P2 się tylko wydaje, że jest duża. Przeciwnie, jest bardzo mała, Koleś wewnątrz nawet się nie mieści w pozycji wyprostowanej.EvilYeah pisze:robi wrażenie ta przyczepka, ale w P2 była chyba większa
w oryginalnym P3 też była taka mała?
Mam sugestię dla autora. Nowy kanał na YT, gdzie kolejne filmiki będą miały treść "FUCK YT, FUCK google, please visit..." - i tu oczywiście link na normalny serwis z filmami.Pan Szatan pisze:Spierdolony system youtuba znów bezpodstawnie niszczy wartościowy kontent, brawo google!
True. Lecz... to mod do P2 nadal byłby...Dev4ever pisze:śmiało można by go uznać jako prawowitą trójkę, natomiast o Akellowskim tworze zapomnieć
Oni mają i tak masę własnej roboty. Ale mimo to - im najlepiej. Lecz wątpię, czy RWS choć palcem zechce tknąć pogardzany przez nich produkt Akelli. Nawet gdyby to szło o dobro graczy.EmmetSid pisze:jesli zaś chcą porzucić prace, powinni przekazać projekt Revival czy nawet samemu RWS. Myśle, ze chłopaki szybko domkneli by cały projekt
Z całą pewnością.EmmetSid pisze:Wtedy chyba lepiej za 2 3 lata otrzymac od Revival P3 Unreal niz nigdy.. Prawda?
I jedno i drugie środowisko jest pełne niespodzianek, ale ja osobiście wybieram P3 w P2, bo za bardzo się zżyłem z UE2 no i chyba łatwiej o zrobienie nowej odsłony Postala na istniejących i dostosowanych już "schematach gameplayowych" że tak powiem, niż na akellowskim czymś zrobionym niby na silniku SourceTiquill pisze:Lepiej dla P2 dać w nim świat P3, czy lepiej dla P3 dodać mu świat z P2? Oto jest pytanie!