Postal 2: UDK
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
https://www.facebook.com/Postal2UDK/pho ... e_internal
Szczerze?
Patrząc na mordoksiążkowe ss'y, średnio mi się to podoba. Mapki są takie jakieś puste. Jedynie bryczki są na poziomie
Ale i tak szacun wielki za to, że ciągniecie to wszystko we dwójkę
Szczerze?
Patrząc na mordoksiążkowe ss'y, średnio mi się to podoba. Mapki są takie jakieś puste. Jedynie bryczki są na poziomie
Ale i tak szacun wielki za to, że ciągniecie to wszystko we dwójkę

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Nudziło ni się a ED chwilowo zbrzydł więc zrobiłem tapetę.
A co do mam to nie mają jeszcze wszystkich szczegółów , ciągle je dodaje ale jest tego trochę
.
A co do mam to nie mają jeszcze wszystkich szczegółów , ciągle je dodaje ale jest tego trochę

- Załączniki
-
- Dla odmiany.
- IMAG0081_20141229162235511.jpg (199.9 KiB) Przejrzano 2379 razy
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Ale mroczna tapetka...
Rych nie narzekaj, tylko dołącz do nich !
Rych nie narzekaj, tylko dołącz do nich !
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
Jakoś mi ten remake Postala na silniku UDK się nie widzi. Shadery, modele, tekstury, świnie, mapy bazujące na p2 tropik, zmiana pogody, animacje, wszystko zacnie wygląda. Tylko imo na skutek dodania tych bajerów i zmiany silniku gry, to już prawie nie przypomina tego typowego, klimatycznego, chorego i kontrowersyjnego Postala, a wręcz jakąś inną grę
Ale jak wydacie ten remake to nie powiem zagram w niego.
Po za tym wielki szacunek ode mnie, za chęć i cierpliwość do tworzenia całej gry od nowa w dwie osoby

Po za tym wielki szacunek ode mnie, za chęć i cierpliwość do tworzenia całej gry od nowa w dwie osoby

Mody i Mapy: Restaurant | KillThemAll(Survival) | Christmas District In The Suburbs | Hospital Of Fear |
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
- BloodLogin
- Pracownik RWS
To nadal będzie Postalem, może nawet będzie łatwiej tworzyć modyfikacje 
Moim zdaniem jest was zbyt mało, z 8 osób potrzeba by to sprawnie i szybko dokończyć.
Zdjęć nowych brak i nie czuć postępu !
Na czym aktualnie pracujecie ?
Ile procent remake'u jest już zrobione ??

Moim zdaniem jest was zbyt mało, z 8 osób potrzeba by to sprawnie i szybko dokończyć.
Zdjęć nowych brak i nie czuć postępu !
Na czym aktualnie pracujecie ?
Ile procent remake'u jest już zrobione ??
"You will always find blood here! "
Ja poprawiam i dodaję szczegóły do map ( grzebię we wszystkich na raz ) , poprawiam obiekty itp.BloodLogin93 pisze:Na czym aktualnie pracujecie ?
MaKiPL Pisze skrypty i co róż da mi coś do wstawienia lub do poprawienia graficznie.
Widziałem kilka screenów na innej stronie z projektem Indie-cośtam. Tamte są pewnie stare, bo nawet AA tam leży i kwiczy. Są jakieś nowe scr? Chodzi mi głównie o poziom graficzny.
Ostatnio zmieniony 29 sty 2015, 15:39 przez seebeek17, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
rigstudio, to porób przy okazji z myślą o stronce. Bo ja się z tym nie wyrabiam. 

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Demo w postaci ucieczki z więzienia może być ciekawe? Jak myślicie? Dorobiłbym to do końca i wypuścił, tak wiele osób czeka na demko, to by dostali baryłkę miedzi w postaci tego więzienia, ale nie jestem pewien, czy to dobry pomysł.
Ostatnio zmieniony 30 sty 2015, 12:29 przez MaKiPL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Byle nie było nic, co zawiedzie lub jest rażąco niedopracowane i/lub zamaskowane. Jak będzie coś, co pasuje do oczekiwań (nie odbiega od Postala i pokazuje możliwości nowego silnika) to czemu nie. Już gracz ma coś w garści. Puście najpierw dla wąskiej grupy. Jeśli was nie zjebią - to bezpiecznie będzie można dać to w obiegu publicznym. 
A ile by to ważyło?

A ile by to ważyło?
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...