Najwyraźniej będzie nam towarzyszył jego duchReality Master pisze:EDIT: Chwileczkę, jak to możliwe, że Champ jest "zakopany" pod gruzem jak będzie nam towarzyszyć w dodatku?

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
A niekoniecznie silnik do kosza. Rycho3D tworzy mapy eleganckie i świeże, w które chce się grać. Wiek silnika wcale mi na nich nie przeszkadza. I jak coś jest archaiczne, to modele ludzi i zwierząt. Ale i w tym względzie można lepiej. Co też na swoich mapach pokazał Rycho3D, jego modele wyglądają lepiej. A można przecież jeszcze staranniej. Wydajność silnika to jedno. Sprawność mechanika to drugie.Yossarian pisze:Podstawka wyszła ponad dekadę temu, a za niedługo wydadzą do niej dodatek. Po X latach wciąż ten sam silnik. Nie byłbym zdziwiony, gdyby okazało się, że po raz kolejny RWS będzie musiał uznać wyższość fanowskich modyfikacji (vide HN albo ED).
Co może tak naprawdę przyciągnąć w odrzewanym uniwersum? Misje, tylko misje. Oko ładny wygląd ucieszy, ale ile można oglądać. Trzeba grać. Ja bym w ilości i atrakcyjności misji widział nawet 90% szans na powodzenie. Mam nadzieję, że RWS uważa podobnie.Reality Master pisze:Zastanawia mnie jedynie długość rozgrywki - niby znowu będzie pięć dni, ale jak dadzą po dwa zadania na jeden dzień to tak wesoło nie będzie.
Jestem podjarany każde info komentarz ciekawi...mimo że nie mam 5 dych.Pan Szatan pisze:Właśnie miałe zamiar to wysłaćWidzę że blood jest czujny i czeka aż screeny się pojawią
![]()
Aaaaaa Vince nasz pracodawca oszalałPan Szatan pisze:
Ale dobra na zdj. widać Vice'a w kościele który został zmieniony na bazę RWS. Fajnie zobaczyć ją
od środka. Wcześniej był screen ale tylko z zewnątrz.
Pieprzyć Krowiego Bossa, nie chcę go więcej.BloodLogin pisze:- Pokonaj Krowiego Bossa na wysypisku
Ooo! Jak miło. Widok tego pana zawsze dobrze robi.Yossarian pisze:Ostatnia grafika