Pięknie przerobiony świat. Jak zachwycę się tym modem to tylko na tych mapach będę grał - myślę, gdy zobaczyłem skriny. Dużo tego, prawie cały Delete Review. Ale nie, to nowe wersje paczek. I kolejne GB na dysku, spoko.

Tylko czemu zawiera mapy multi, to nie wiem...
Pan Szatan pisze:Prawie wszystko w tym modzie jest zerznięte z Half Life 2

Raczej ktoś nie tyle zerżnął z Half Life 2 lecz ocalił coś z P2 Life.
Zagrałem. Żeby aż tak powalała ta jakość to nie powiem. Wnętrza domów nie są piękne. I są bardzo ciemne w dodatku. Lepsza jakość lub nowe ale podobne tekstury - tak, jak najbardziej. Ale zupełnie inne, jak w domu fajarza - nie przepadam za takimi rewolucjami. Lecz... coś się nie zgadza. Nie nasze niebo. Gdzie paradisowe niebo? To co dali jest ładne, ale Paradise bez jego kolorytu, o którym niebo właśnie decyduje, to nie Paradise.
A poza tym? [E] chowa broń ale jej nie wywołuje, tego nie cierpię! Denerwują stale powtarzane animacje podrzucania shotguna. Dobrze rozlokowane samochody Project Marica na mapach, jest ich rotacja, po powrocie na mapę stoi inny niż przedtem.
Pan Szatan pisze:napiszę jak znalazłem to cudo...
Moja szkoła! W takiej właśnie chwili stajesz się sercem tego forum,
Panie Szatan. Znakomite szperanie! Taki jest właśnie Postal w życiu.
Na Steamie zaś widzę wersję light-deluxe, czyli crème de la crème, esencję tej idei. Żadnego DR ani bagażu paczek i modów, a tylko mapa i niezbędne pliki. No i nowe cacuszko, skończoną kolekcję broni. Biorę to na cel!