Postal 2 Life

Wszystkie modyfikacje dla Postala 2, StP, MP, oraz inne gry bazujące na P2
Obrazek

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
DJ Pudzianos
Miłośnik broni

30 lip 2010, 20:39

Dołączam się do pytania kortera, swoją drogą broni coraz więcej, ale o jakiś misjach ani widu, ani słychu... Wejście na dach też ukazało niedoróbki mapy, pod względem tak szerokiego pola widzenia. A ja czekam nadal, i nie wiem, przypadkiem nie tracę na to czasu :/

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

30 lip 2010, 21:29

Po co komu misje, skoro dostaniesz ogromnego sandbox'a z wielką ilością nowych broni i możliwości?

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

30 lip 2010, 21:56

Mr Minio pisze:Po co komu misje, skoro dostaniesz ogromnego sandbox'a z wielką ilością nowych broni i możliwości?
Obrazek
To tak, jakbym ścigał się po torze z samym sobą. Nie ma to żadnego celu!

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

30 lip 2010, 22:05

Obrazek
Pangia pisze: Obrazek
To tak, jakbym ścigał się po torze z samym sobą. Nie ma to żadnego celu!

Obrazek

Ja np. wolę GTA SA swobodnie się bawić. Podobnie jak w Postalu. Ale skoro Ty wolisz misję, to sobie "wól". xDD
Poza tym mam wolność, nie jestem niczym ograniczony. Sam mogę sobie wymyślać misję. Obejrzyj na przykład mój najnowszy filmik o Postalu. Bawiłem się, że latam samolotem i ostrzeliwuje wroga. Jeszcze wcześniej w ciche zabijanie się bawiłem w Paradise Mall. Wolę takie misję, niż te, które narzucą mi twórcy. Swoje własne mogę dowolnie modyfikować, a poza tym będzie ich znacznie więcej.

Co do tego toru, to zauważ, że zawsze można jedździć samemu, ale np. na czas, albo driftować. W NFS na przykład tak jest, ale w Trackmanii, więc przykro mi, ale Twój tok rozumowania jest błędny.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2010, 22:10 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

30 lip 2010, 22:25

Panowie forumowicze przeważnie jest tak że mod który oferuję więcej nią gra w 85 % nie wychodzi miejmy nadzieję że ten wyjdzie.Apropo wie ktoś w jakim stopniu są prace nad modem ?
Mod jest ukończony w 90 procentach. Aktualnie jest w fazie 'dopieszczania'.

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

31 lip 2010, 11:35

Mr Minio pisze:Ale skoro Ty wolisz misję, to sobie "wól". xD
Albo "wolej" :D
Mr Minio pisze:Sam mogę sobie wymyślać misję.
Misję to ma misjonarz. Jeśli już, to misje.
Mr Minio pisze:Co do tego toru, to zauważ, że zawsze można jedździć samemu, ale np. na czas, albo driftować. W NFS na przykład tak jest, ale w Trackmanii, więc przykro mi, ale Twój tok rozumowania jest błędny.
Obrazek
I mój tok rozumowania nie jest błędny z tego prostego powodu: po ch*j mam się ścigać z samym sobą?

[ Dodano: 2010-07-31, 11:36 ]
A, żeby nie było, że offtopic, to pewnie to to się nie uruchomi na moim kompie albo nie zechce mi się tego ściągać, ale oczywiście czekam z niecierpliwością itp. itd.

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

31 lip 2010, 12:42

Pangia pisze:
Mr Minio pisze:Sam mogę sobie wymyślać misję.
Misję to ma misjonarz. Jeśli już, to misje.
Się odezwał Pan "se". Poza tym nie jest tutaj powiedziane, czy jedną czy dwie, więc skoro jedną, to dobrze napisałem.

Pangia pisze:I mój tok rozumowania nie jest błędny z tego prostego powodu: po ch*j mam się ścigać z samym sobą?
Obrazek

Z powodów które podałem wyżej. Znam kilku graczy, którzy nie lubią grać w gry przez Internet np. więc grają tylko w Single, albo jak już mówiłem w NFS masterują trasy. I tak sami grają, sami ze sobą i to im sprawia frajdę. Sam uważam, że np. gry MMO są bardzo dobre, ale są też takie w które lubię się sam bawić. W Postala grałem ponad 1000 godzin, z czego misje robiłem może z 20h. Pozostały czas to masakrowanie ludzi, zabawa kodami itp. Tak. Taka zabawa mi sprawia więcej radości niż misje.
Pangia pisze: A, żeby nie było, że offtopic, to pewnie to to się nie uruchomi na moim kompie albo nie zechce mi się tego ściągać, ale oczywiście czekam z niecierpliwością itp. itd.
To nie sprawa kompa, lecz wersji Postala. Oni grają w ruskiego STP(bodajże 1337), pewnie i plików Shtopora używają, ale tutaj pewien nie jestem, więc uruchomienie takiego czegoś na naszym Postalu pewnie sprawą prostą nie będzie.

Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

31 lip 2010, 13:08

ruskie STP jest takie same jak nasze
a plików sztopora w tym nie widzie (mówię konkretnie o PTL)

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

31 lip 2010, 13:09

No nie wiem czy takie same, skoro ktoś na tym Forum mówił, że Shtopor wymaga ruskiego Postala.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 13:09 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.

31 lip 2010, 14:05

Jak już swego czasu mówiłem, głównym problemem niefunkcjonowania rosyjskich modów jest mod EDWeapons, który jest niekompatybilny z AWPModem. Mi by się nie chciało przerabiać wszystkiego od nowa żeby przenieść moda z EDW do AWPM.

Co do PTL, z tego co pamiętam, mod będziemy instalować tak jak AWP - do STP
A nawet jeśli nie, to download do AWPDR jest gdzieś na forum ;)
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 14:09 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek
Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

31 lip 2010, 14:12

[Dzisiaj 0:32] prawdziwy 666: [Sro 16:50] prawdziwy 666: chyba wyśle PMy na YT do Flastera i Erika z wyjaśnieniami dlaczego EDWeapons jest przestarzały i powinni go zmienić na AWPMod i legalny link do AWP z Postal X żeby się upewnili że ich mody będą na tym działać ||| jak rzekłem tak uczyniłem i wysłałem PMa na TY do FlafsterSubstancy
jeśli to przeczyta nie powinno być żadnych problemów

btw Mr Minio jest przyjacielem Flafstera na YT a Silver Dragon na kontakty z Ruskimi stronami
czemu żaden z was nie zrobił tego wcześniej??? zamiast tego tylko marudzicie
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 14:38 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

31 lip 2010, 15:26

Flafster nie chce tego zrobić, bowiem już zaczął pracę, a tak by stracił jakiś tam ich %(ale może jak kilka osób o tym napisze, to to zrobi). Mówił też, że nie wie, czy mod będzie działał na AWP/naszym Postalu.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 15:26 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.

31 lip 2010, 21:24

Mr Minio pisze:Flafster nie chce tego zrobić, bowiem już zaczął pracę, a tak by stracił jakiś tam ich %(ale może jak kilka osób o tym napisze, to to zrobi)
Tak jak podejrzewałem
Mr Minio pisze:Mówił też, że nie wie, czy mod będzie działał na AWP/naszym Postalu.
Nie ma rzeczy niemożliwych. Trzeba tylko umieć kombinować ;)
prawdziwy 666 pisze:Mr Minio jest przyjacielem Flafstera na YT a Silver Dragon na kontakty z Ruskimi stronami
czemu żaden z was nie zrobił tego wcześniej???
Bo wiem jaki mega problem sprawiło mi wgranie broni Flafstera na nasze AWP. Co innego byłoby gdyby nowych broni było 10 czy 15, a co innego gdy jest ich grubo ponad setka
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 21:34 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

31 lip 2010, 23:55

Silver Dragon pisze:Bo wiem jaki mega problem sprawiło mi wgranie broni Flafstera na nasze AWP
tak no tylko czy mówisz o zwykłym czystym AWP czy twoim mega zmiksowanym AWP??
Silver Dragon pisze:A nawet jeśli nie, to download do AWPDR jest gdzieś na forum
gdzie??? dawaj linka??

Obrazek
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.

01 sie 2010, 00:02

prawdziwy 666 pisze:tak no tylko czy mówisz o zwykłym czystym AWP czy twoim mega zmiksowanym AWP??
DRka to jeden wielki zlepek znanych nam modów. a wszystkie brońki do niego są oparte na EDW. Jak wiesz jakie mody zainstalować to wszystko uruchomisz.
prawdziwy666 pisze:gdzie??? dawaj linka??
Powtarzać się nie lubię. Pisałem o tym na trzeciej stronie tego tematu.
Ostatnio zmieniony 01 sie 2010, 00:08 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 3 razy.

Obrazek
Zablokowany