Postal 2 Life
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- DJ Pudzianos
- Miłośnik broni
Dołączam się do pytania kortera, swoją drogą broni coraz więcej, ale o jakiś misjach ani widu, ani słychu... Wejście na dach też ukazało niedoróbki mapy, pod względem tak szerokiego pola widzenia. A ja czekam nadal, i nie wiem, przypadkiem nie tracę na to czasu 

Po co komu misje, skoro dostaniesz ogromnego sandbox'a z wielką ilością nowych broni i możliwości?
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."

Pangia pisze: Obrazek
To tak, jakbym ścigał się po torze z samym sobą. Nie ma to żadnego celu!

Ja np. wolę GTA SA swobodnie się bawić. Podobnie jak w Postalu. Ale skoro Ty wolisz misję, to sobie "wól". xDD
Poza tym mam wolność, nie jestem niczym ograniczony. Sam mogę sobie wymyślać misję. Obejrzyj na przykład mój najnowszy filmik o Postalu. Bawiłem się, że latam samolotem i ostrzeliwuje wroga. Jeszcze wcześniej w ciche zabijanie się bawiłem w Paradise Mall. Wolę takie misję, niż te, które narzucą mi twórcy. Swoje własne mogę dowolnie modyfikować, a poza tym będzie ich znacznie więcej.
Co do tego toru, to zauważ, że zawsze można jedździć samemu, ale np. na czas, albo driftować. W NFS na przykład tak jest, ale w Trackmanii, więc przykro mi, ale Twój tok rozumowania jest błędny.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2010, 22:10 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Mod jest ukończony w 90 procentach. Aktualnie jest w fazie 'dopieszczania'.Panowie forumowicze przeważnie jest tak że mod który oferuję więcej nią gra w 85 % nie wychodzi miejmy nadzieję że ten wyjdzie.Apropo wie ktoś w jakim stopniu są prace nad modem ?
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Albo "wolej"Mr Minio pisze:Ale skoro Ty wolisz misję, to sobie "wól".

Misję to ma misjonarz. Jeśli już, to misje.Mr Minio pisze:Sam mogę sobie wymyślać misję.
Mr Minio pisze:Co do tego toru, to zauważ, że zawsze można jedździć samemu, ale np. na czas, albo driftować. W NFS na przykład tak jest, ale w Trackmanii, więc przykro mi, ale Twój tok rozumowania jest błędny.

I mój tok rozumowania nie jest błędny z tego prostego powodu: po ch*j mam się ścigać z samym sobą?
[ Dodano: 2010-07-31, 11:36 ]
A, żeby nie było, że offtopic, to pewnie to to się nie uruchomi na moim kompie albo nie zechce mi się tego ściągać, ale oczywiście czekam z niecierpliwością itp. itd.
Się odezwał Pan "se". Poza tym nie jest tutaj powiedziane, czy jedną czy dwie, więc skoro jedną, to dobrze napisałem.Pangia pisze:Misję to ma misjonarz. Jeśli już, to misje.Mr Minio pisze:Sam mogę sobie wymyślać misję.
Pangia pisze:I mój tok rozumowania nie jest błędny z tego prostego powodu: po ch*j mam się ścigać z samym sobą?

Z powodów które podałem wyżej. Znam kilku graczy, którzy nie lubią grać w gry przez Internet np. więc grają tylko w Single, albo jak już mówiłem w NFS masterują trasy. I tak sami grają, sami ze sobą i to im sprawia frajdę. Sam uważam, że np. gry MMO są bardzo dobre, ale są też takie w które lubię się sam bawić. W Postala grałem ponad 1000 godzin, z czego misje robiłem może z 20h. Pozostały czas to masakrowanie ludzi, zabawa kodami itp. Tak. Taka zabawa mi sprawia więcej radości niż misje.
To nie sprawa kompa, lecz wersji Postala. Oni grają w ruskiego STP(bodajże 1337), pewnie i plików Shtopora używają, ale tutaj pewien nie jestem, więc uruchomienie takiego czegoś na naszym Postalu pewnie sprawą prostą nie będzie.Pangia pisze: A, żeby nie było, że offtopic, to pewnie to to się nie uruchomi na moim kompie albo nie zechce mi się tego ściągać, ale oczywiście czekam z niecierpliwością itp. itd.
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
ruskie STP jest takie same jak nasze
a plików sztopora w tym nie widzie (mówię konkretnie o PTL)
a plików sztopora w tym nie widzie (mówię konkretnie o PTL)
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

No nie wiem czy takie same, skoro ktoś na tym Forum mówił, że Shtopor wymaga ruskiego Postala.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 13:09 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silver Dragon
- V.I.P.
Jak już swego czasu mówiłem, głównym problemem niefunkcjonowania rosyjskich modów jest mod EDWeapons, który jest niekompatybilny z AWPModem. Mi by się nie chciało przerabiać wszystkiego od nowa żeby przenieść moda z EDW do AWPM.
Co do PTL, z tego co pamiętam, mod będziemy instalować tak jak AWP - do STP
A nawet jeśli nie, to download do AWPDR jest gdzieś na forum
Co do PTL, z tego co pamiętam, mod będziemy instalować tak jak AWP - do STP
A nawet jeśli nie, to download do AWPDR jest gdzieś na forum

Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 14:09 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 3 razy.

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
jeśli to przeczyta nie powinno być żadnych problemów[Dzisiaj 0:32] prawdziwy 666: [Sro 16:50] prawdziwy 666: chyba wyśle PMy na YT do Flastera i Erika z wyjaśnieniami dlaczego EDWeapons jest przestarzały i powinni go zmienić na AWPMod i legalny link do AWP z Postal X żeby się upewnili że ich mody będą na tym działać ||| jak rzekłem tak uczyniłem i wysłałem PMa na TY do FlafsterSubstancy
btw Mr Minio jest przyjacielem Flafstera na YT a Silver Dragon na kontakty z Ruskimi stronami
czemu żaden z was nie zrobił tego wcześniej??? zamiast tego tylko marudzicie
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 14:38 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.

Flafster nie chce tego zrobić, bowiem już zaczął pracę, a tak by stracił jakiś tam ich %(ale może jak kilka osób o tym napisze, to to zrobi). Mówił też, że nie wie, czy mod będzie działał na AWP/naszym Postalu.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 15:26 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silver Dragon
- V.I.P.
Tak jak podejrzewałemMr Minio pisze:Flafster nie chce tego zrobić, bowiem już zaczął pracę, a tak by stracił jakiś tam ich %(ale może jak kilka osób o tym napisze, to to zrobi)
Nie ma rzeczy niemożliwych. Trzeba tylko umieć kombinowaćMr Minio pisze:Mówił też, że nie wie, czy mod będzie działał na AWP/naszym Postalu.

Bo wiem jaki mega problem sprawiło mi wgranie broni Flafstera na nasze AWP. Co innego byłoby gdyby nowych broni było 10 czy 15, a co innego gdy jest ich grubo ponad setkaprawdziwy 666 pisze:Mr Minio jest przyjacielem Flafstera na YT a Silver Dragon na kontakty z Ruskimi stronami
czemu żaden z was nie zrobił tego wcześniej???
Ostatnio zmieniony 31 lip 2010, 21:34 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
tak no tylko czy mówisz o zwykłym czystym AWP czy twoim mega zmiksowanym AWP??Silver Dragon pisze:Bo wiem jaki mega problem sprawiło mi wgranie broni Flafstera na nasze AWP
gdzie??? dawaj linka??Silver Dragon pisze:A nawet jeśli nie, to download do AWPDR jest gdzieś na forum

- Silver Dragon
- V.I.P.
DRka to jeden wielki zlepek znanych nam modów. a wszystkie brońki do niego są oparte na EDW. Jak wiesz jakie mody zainstalować to wszystko uruchomisz.prawdziwy 666 pisze:tak no tylko czy mówisz o zwykłym czystym AWP czy twoim mega zmiksowanym AWP??
Powtarzać się nie lubię. Pisałem o tym na trzeciej stronie tego tematu.prawdziwy666 pisze:gdzie??? dawaj linka??
Ostatnio zmieniony 01 sie 2010, 00:08 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 3 razy.