Ja też lubię wracać do Postal Movie. Jeśli nie ducha Postala, to humor udało się tam przenieść postalowy. Na wady można przymknąć oko i - ogląda się całkiem fajny film. To, że zwraca się do fanów gry o kasę, to nie jest taki zły pomysł. Zamiast zabiegać o względy sponsorów idzie bezpośrednio do swoich odbiorców. Tendencja znamienna w dzisiejszych czasach. A im więcej uzbiera, tym lepszy zrobi film. Bo brak kasy nie będzie wiązał mu rąk ograniczeniem czasowym planu zdjęciowego, cięć scenariusza bo "za drogo", doboru aktorów itd. Jakoś w to chcę wierzyć.
ZigHor pisze:aktor przypominający bardziej protagoniste rzeczywiście z Postala 2, nie tak jak w spin-off'ie akelli (postać ze spin-off'a wzorowana na Zacku Wardzie)

Przyzwyczaiłem się do Zacka i mnie on pasuje także do drugiej części. Co innego gra, tu Dude to Dude z Postal 2 i żaden inny. Jeśli film będzie bardziej komedią - Zack pasuje. A jeśli Postala będzie w nim więcej? To jaki aktor? Dla mnie Zack po charakteryzacji lepszej - też może być. Przyzwyczajam się.
prawdziwy 666 pisze:i czyżby w końcu skończyło mu się złoto nazistów???
Za dużo Krotchy'ego było, kasa poszła.

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez
Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.