Zależy od oponenta, ale wybieram ostrą.
Blondynka czy brunetka?
X czy Y?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Kolor jest tu drugorzędny. Się tak mówi. Jak burza włosów, to każdego koloru pochłania. Z tym że blond - bardziej. Coś w tym jest. Mimowolnie! 
Jest polityka w tv. Przełączasz na inny kanał czy już stałeś się niewrażliwy i ignorujesz?

Jest polityka w tv. Przełączasz na inny kanał czy już stałeś się niewrażliwy i ignorujesz?
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Przełączam, mam nieuleczalną alergię na chrzanienie głupot, a na innych kanałach z pewnością jest coś ciekawszego.
Zaradna, inteligentna ale stawiająca na swoim silna kobieta, czy bezbronna, posłuszna, dająca się manipulować istotka?
Zaradna, inteligentna ale stawiająca na swoim silna kobieta, czy bezbronna, posłuszna, dająca się manipulować istotka?
I regret nothing
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Zależy od przywiązania do psa i przede wszystkim majętności właściciela psa.
Gdybym był krezusem, a pies miałby szanse na pełne wyzdrowienie, wydałbym taką kasę lekką ręką
Pusta cud piękność czy wykształcony, bardzo inteligentny potwór?
Gdybym był krezusem, a pies miałby szanse na pełne wyzdrowienie, wydałbym taką kasę lekką ręką
Pusta cud piękność czy wykształcony, bardzo inteligentny potwór?
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Oczywiście, że górskie wędrówki. Z możliwością noclegu w schronisku, bądź w leśnej głuszy z dala od cywilizacji

Spotkanie oko w oko na żywo czy przez internet (z.B: Skype)

Spotkanie oko w oko na żywo czy przez internet (z.B: Skype)
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Oczywiście, że na żywo. No chyba, że z umięśnionym osiłkiem, który chce mi spuścić łomot. Wtedy przez Internet, gdyż przewyższę go swoim intelektem, zaś w realu zanim bym to uczynił, leżałbym już nieprzytomny. 
Portal randkowy, czy zaczepianie dziewczyn na ulicy? Który sposób lepszy na znalezienie dziewczyny?

Portal randkowy, czy zaczepianie dziewczyn na ulicy? Który sposób lepszy na znalezienie dziewczyny?
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Jeśli kogoś poznać, to pierw Skype, potem w realu, a jeśli np. z kolegą to w rzeczywistości lepiej pogadać.
czy 
Byłem pierwszy.
Poza tym nie pytamy o emoty. MM.

Byłem pierwszy.

Ostatnio zmieniony 06 paź 2014, 20:12 przez seebeek17, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Portal randkowy, choć to ryzykowne. Nie znam nikogo kto poznał dziewczynę zaczepiając na ulicy, takie rzeczy to raczej w filmach.
Wlk. Brytania czy USA?
Wlk. Brytania czy USA?
I regret nothing
Ja też nie. Ale jest to możliwe.dzienis666 pisze:Nie znam nikogo kto poznał dziewczynę zaczepiając na ulicy, takie rzeczy to raczej w filmach.
Kwestia dobrej bajery.

Ostatnio nawet w Rozmowach w Toku było, że gostki musieli zagadać do dziewczyn w centrum handlowym...
I dali radę się umówić (przynajmniej większość xd ).

Można? można.

@Mr Minio: sory, nie zauważyłem.

UKdzienis666 pisze:Wlk. Brytania czy USA?
Kupować zioło taniej, czy mieć własne ale z ryzykiem wtopy? xd
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Taa, 90% zagadywanych już jest zajęta, a jak nie to albo brzydka albo lesbijka, ewentualnie będzie cię mieć za jakiegoś zboczeńcaseebeek17 pisze:a też nie. Ale jest to możliwe.
Kwestia dobrej bajery.

Jak mam wybierać, to kupować taniej, mój kuzyn hodował i wlepili mu ogromną grzywnę + zawiasy. Kretyn wstawiał zdjęcia gandzi na FB...seebeek17 pisze:Kupować zioło taniej, czy mieć własne ale z ryzykiem wtopy? xd
I regret nothing