Jakie sporty uprawiacie?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Dzienis
- V.I.P.
- Postawił piwo: 14 razy
- Otrzymał piwo: 6 razy
- Kontakt:
Piszcie jakie sporty uprawiacie, co trenujecie, w czym jesteście dobrzy. Ja na przykład dużo biegam i gimnastykuję się, na inne sporty niestety mi zdrowie nie pozwala, a mam paniczny strach przed przytyciem. Możecie też pisać jakim dyscyplinom kibicujecie i jakich nie lubicie.
Uwielbiam pływać, lubię też jeździć na rowerze, a jeżeli chodzi o taki typowy sport to lubię sobie z kumplami charatnąć w gałę XD kiedyś chodziłem nawet do młodzików Poloni Bytom, ale szczerze mówiąc piłka to nie sport który jakoś super mnie interesuje.
Kulturystyka, bieganie, pływanie to tak obecnie. Moją dawną miłością była koszykówka, niestety po rozwiązaniu klubu, w którym grałem, przestałem trenować, a starsi kumple z osiedla wyjebali na jakieś gównostudia i po prostu już nie mam z kim.
Zresztą gdybym miał możliwość i tak by nie trenował bo za mało czasu mam

Zresztą gdybym miał możliwość i tak by nie trenował bo za mało czasu mam
Teachin bitches how to swim
- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
IMO bieganie jest najlepsze, nic nie kosztuje, wystarczy mieć buty
. Możecie też pisać jakie dyscypliny oglądacie w TV/necie. Ja piłkę nożną oraz siatkę i ręczną ale tylko jak są duże turnieje i grają nasi. Czyli jestem typowym januszem
.

- Dzienis
- V.I.P.
- Kontakt:
Ech właśnie... Sam śledzę skoki od początków małyszomanii, a w zimie staram się nie opuścić żadnego konkursu w tv. W tę zimę mam w planach obejrzeć Puchar Świata na żywo.Pangia pisze:a w telewizji to skoki narciarskie