Podoba mi się taka interpretacja, nawet jeśli nie do końca się z nią zgadzam.Silver Dragon pisze:Wg mnie Tiq stworzył ich obu, Obaj dostali drugą szansę
![]()

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ale brednie publicznie piszecie ...Silver Dragon pisze:Wg mnie Tiq stworzył ich obu, Obaj dostali drugą szansę
![]()
Post napisałeś z jednego kompa, a tłumaczenie z drugiego.BloodLogin93 pisze:Ale brednie publicznie piszecie ...Silver Dragon pisze:Wg mnie Tiq stworzył ich obu, Obaj dostali drugą szansę
![]()
forum.postalsite.info/topics61/ekran-adowanie-na-styl-gta-t4308.html
I sam sobie bym to tłumaczył ??
Beka
Dobra, p666 napisał, ale do czego to się odnosi. Źródła wszystkiego chcę.Loc pisze:P666 (na SB) pisze:przepraszam Tiq ale Loc jednym zdaniem zrobił lepszą prowokację niż ty przez cały miesiąc
Chodzi o kolorki i pedalizację forum. =)Tiquill pisze:Dobra, p666 napisał, ale do czego to się odnosi. Źródła wszystkiego chcę.Loc pisze:P666 (na SB) pisze:przepraszam Tiq ale Loc jednym zdaniem zrobił lepszą prowokację niż ty przez cały miesiąc
wyjaśnienieTiquill pisze:Dobra, p666 napisał, ale do czego to się odnosi. Źródła wszystkiego chcę.Loc pisze:P666 (na SB) pisze:przepraszam Tiq ale Loc jednym zdaniem zrobił lepszą prowokację niż ty przez cały miesiąc
Święci z Trzeciej Ulicy (za dużo Saints Row). Albo po prostu pedały. x)prawdziwy 666 pisze:wyjaśnienieTiquill pisze:Dobra, p666 napisał, ale do czego to się odnosi. Źródła wszystkiego chcę.Loc pisze:P666 (na SB) pisze:przepraszam Tiq ale Loc jednym zdaniem zrobił lepszą prowokację niż ty przez cały miesiąc
[...]
przez kilka godzin na sb było bardzo kolorowo, a obdarowani nowym kolorem się wygłupiali i mieli zabawę (próbuje sobie przypomnieć jak się wtedy określali ale jakoś nie mogę)
Mówiłem, że mina Tiquilla po powrocie na forum będzie wyglądać o tak: O___________________OTiquill pisze:Czytałem to wszystko na sb, ale za Chiny bym nie wpadł że autorem prowokacji Mr Minio jest Loc a nie Mr Minio.Albo Minio się udoskonala w oddziaływaniu podprogowym albo forum... Tak, forum nigdy nie pływało w tak irracjonalno-absurdalnych oparach jak przez ostatnią moją nieobecność. Nadal nie wiem wszystkiego, choćby nie znam powodu mojego bielactwa. Ale źródło wszystkiego to Cmentarz. Tam działa paru generatorów absurdu, który, kto wie, może stanie się naszym własnym, firmowym absurdem.
Dobrze jest.
Jako że ja jako pierwszy napisałem na SBTiquill pisze: Nadal nie wiem wszystkiego, choćby nie znam powodu mojego bielactwa.
Ach, już i kiedyś o tym było także, ale teraz nie skojarzyłem. Za dużo wrażeń naraz było.BloodLogin93 pisze:to poprostu błąd przegladarki Opera Mini
To dobry pomysł. Działaj dalej!Loc pisze:Tiq, przywracanie mi dostępu na forum było naprawdę kiepskim pomysłem, absurd będzie tylko się pogłębiać.