Hehe, to akurat nie błąd gry, ani nic odkrywczegoMa57 pisze:Potem znowu to samo i jak się spytałem 3 raz powiedziała znowu to zapytałem 4 raz odpowiedziała mi zostaw mnie !

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Hehe, to akurat nie błąd gry, ani nic odkrywczegoMa57 pisze:Potem znowu to samo i jak się spytałem 3 raz powiedziała znowu to zapytałem 4 raz odpowiedziała mi zostaw mnie !
Kurczę, dużo takich błędów jest. Może dawajcie screeny, będzie się przynajmniej z czego pośmiać.Edek pisze:Ja w klinice wskoczyłem na głowę pielęgniarki, zaczęła się kręcić aż rozleciała się na kawałeczki.
mam świetnego screena i wstawiłbym bym go ale nie mogę bo się pytałem Iquid`a czemu nie można wstawiac załączników np. w tym temacie a on mi odpowiedział że nie można w innych tematach oprócz tego działu: https://forum.postalsite.info/posted-vf15.htmlKmieciu pisze: Może dawajcie screeny, będzie się przynajmniej z czego pośmiać.
opisywalem juz podobny problem. tylko wtedy strzelilem ze sniperki a nastepnie paralizatoremAlice Night pisze:Ja kiedyś sobie idę a tego co napotykam to traktuję paralizatorem. gdy wszyscy poupadali to zacząłem ich podpalać benzyną a potem szybko gasić (wiadomo jak). nagle jeden z poparzonych wstał i zaczął normalnie funkcjonowac.