znalazłem to:
You can upload your video to social sites like YouTube, Twitter, and Facebook. You can send it to anyone via e-mail and upload it to your own website. You can even use it for a television commercial.
Essentially, you can distribute it as you see fit.
Annihilation Of Humanity
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Ktoś zrobił dla innego, inny może więc użyć. Podział ról prosty. Jeśli traktować to jako efekt dodany w programie do edycji filmów, a takie są używane nawet w projektach komercyjnych, niczym efekt przejścia, to nie będzie niestosownym, że my, jako PSI też go użyjemy. W końcu jesteśmy tylko fanami pewnej gry a nie komercyjnym projektem z własnym budżetem. Nie będzie więc chyba obciachu, że ktoś rozpozna tą animację. Bo nie ma powodu by się jej wstydzić. 

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

No nie takiego powodu
.
I teraz ostatni mój wpis nie na temat w tym temacie.
Pytanie odnośnie filmiku.
Którego intra użyć jakby co i czy to musi być gameplay, czy może taka prezentacja mapki (coś podobnego jak w Mapce Niespodziance)?

I teraz ostatni mój wpis nie na temat w tym temacie.
Pytanie odnośnie filmiku.
Którego intra użyć jakby co i czy to musi być gameplay, czy może taka prezentacja mapki (coś podobnego jak w Mapce Niespodziance)?
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Skoro rozmawiamy o animacji pierwszej, to tej użyj. Tylko grafikę jakbyś dał jakąś wyraźniejszą, która będzie w stanie "zmierzyć się" z bogactwem animacji. Choć i ta może być. Bo jak będziemy udziwniać, to wiadomo. 

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
O! Fajne byłoby intro z przeźroczystością. Czyli jest zajebiaszcza animacja, a razem z nią od początku w tle obrazy z moda. Wtedy byłoby to stopione ze sobą i bardziej zwarte. Ale to, gdy taki masz. Nie szukaj, nie masz to rób tamten. 

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Rycha film, Rycho rządzi. 
A gdy i do tego będzie bluescreen - miodnie!

A gdy i do tego będzie bluescreen - miodnie!
Ostatnio zmieniony 20 lip 2014, 22:25 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.

I kolejne trzy
. Tym razem zrobione w Vegasie 10 z wygrzebanych template'ów 

- Załączniki
-
- AoH intra.zip
- (17.96 MiB) Pobrany 150 razy
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
A niech to! Wszystkie świetne! 
Po pierwszym obejrzeniu: 1-3-2. Ostatecznie stawiam w kolejności: 2-3-1. Chyba.
1. Fajny początek, strzał i szyby. Tylko napis Prezentacja do poprawki. (początek kojarzy mi się z pewnym muzycznym albumem kolorystycznie
więc też osobiście dla mnie atut).
2. PostEd'owa grafika, szyby i napis na plus. Niebieskie za to nie pasują potem, zbyt holyłódzkie.
3. Dłuższy, co lepiej. To samo muzyczka, dłuższe, to czas na dalsze rzeczy większy przygotować się. Spokojniejszy - może być. Kolory też spoko.
Nie wybieram najlepszego moim zdaniem.

Po pierwszym obejrzeniu: 1-3-2. Ostatecznie stawiam w kolejności: 2-3-1. Chyba.

1. Fajny początek, strzał i szyby. Tylko napis Prezentacja do poprawki. (początek kojarzy mi się z pewnym muzycznym albumem kolorystycznie

2. PostEd'owa grafika, szyby i napis na plus. Niebieskie za to nie pasują potem, zbyt holyłódzkie.
3. Dłuższy, co lepiej. To samo muzyczka, dłuższe, to czas na dalsze rzeczy większy przygotować się. Spokojniejszy - może być. Kolory też spoko.
Nie wybieram najlepszego moim zdaniem.