No właśnie. Steam to oddzielne środowisko i własne problemy, choćby stały problem ze spolszczeniem gry. Czy to już pora czy jeszcze za wcześnie dla nowego subforum poświęconego w całości wersji Steam naszego Postala 2?
A może nie tylko Steam, ale też każdej elektronicznej dystrybucji...
Nowe subforum dla wersji Steam?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Mam takie samo zdanie.Pangia pisze:Jak nikt tu chyba nie ma wersji na Steamie, więc co, forum dla nikogo? Bo ludzie, którzy przychodzą z pytaniami z reguły nie zostają.
A jeżeli mają jakieś problemy, rozwiązują je między sobą na Steamie
Na dzień dzisiejszy powstały dwa światy, stary postal ma swoje mody, nowy swoje, jak również swoje forum na Steamie. I nie zanosi się na rychłą zmianę
Ostatnio zmieniony 12 lip 2014, 22:07 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

No cóż, ja wciąż nie wiem, czemu nikt nie porównał plików zwykłego Postala z tą ze Steamowym patchem i po prostu tego osobno nie wypuścił. Podobno RWS nigdy nie patrzył specjalnie za trzepaniem kasiory, więc chyba by się specjalnie nie obraziliSilver Dragon pisze:Na dzień dzisiejszy powstały dwa światy, stary postal ma swoje mody, nowy swoje, jak również swoje forum na Steamie. I nie zanosi się na rychłą zmianę

Oj, tak pójść w „komerchę”…A lubiłem kiedyś Kameka.
- BloodLogin
- Pracownik RWS
Nie kupie już wersji Steam bo mam Postal X wer. 1403
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Ludzie może nie zostają. Ale kwestie poruszone przez nich zostają. I inni, bez logowania czy rejestracji, też mogą do nas trafić i znaleźć odpowiedź na ich problem.Pangia pisze:Jak nikt tu chyba nie ma wersji na Steamie, więc co, forum dla nikogo? Bo ludzie, którzy przychodzą z pytaniami z reguły nie zostają.
Też będę miał. Szukam tylko sposobnej okazji.ZigHor pisze:wersje na steama mam ja jak i maki, prawdziwy itp.![]()
Jednostkowo możemy obrażać się na RWS że kreuje przyszłość Postala tylko na Steamie. Ale jako forum, forum ze znaczną obecnością w świecie Postala, nie możemy być na to zamknięci, głusi i ślepi.Silver Dragon pisze:Na dzień dzisiejszy powstały dwa światy, stary postal ma swoje mody, nowy swoje, jak również swoje forum na Steamie. I nie zanosi się na rychłą zmianę
Z tagiem [Steam] czy bez niego, zupełnie nieoznaczone? Dla mnie to chaos informacyjny. Wersja Steam będzie stale ewoluowała a jej problemy coraz bardziej będą odbiegały od znanego nam StP. To się będzie rozmijać z biegiem czasu. Aż zrobi się kolejne AWP.EvilYeah pisze:wolałbym aby powstały nowe tematy w stosownych działach dotyczących Postala 2 niż nowe subforum
przecież to nadal Postal 2 tylko troche inny i bez spolszczenia
Mamy Postal 2 i Postal 2 StP razem. Mamy AW i AWP razem. No i mamy mody do każdej części razem. Gdzie więc pasuje najbardziej wersja Steam? Do subforum z StP? Z AWP? A może potraktować wersję Steam w jednym temacie jako kolejny mod??
To trzeba ogarnąć, by ludzie piszący o tym nie mieli problemów gdzie pisać.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2014, 02:43 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Na te trzy czy cztery tematy nie ma sensu robić osobnego podforum zwłaszcza, że nie jest to jakaś osobna gra (vide Postal Plus, w podforum którego też mało kto się udziela). Poza tym skąd założenie, że ktokolwiek szukający pomocy rzeczywiście jej poszuka, a nie założy od razu konta i w losowo wybranym podforum napisze temat, że mu coś nie działa?
ja uważam ze nie ma sensu robić nowego podforum bo to nadal Postal 2 + AWP tylko wciąż rozwijany w inny sposób za pomocą Steama
proponuje wersje Steam wsadzić w istniejące tematy o AWP i Postalu 2
nie ma sensu się z tym bawić i robić bałaganu
proponuje wersje Steam wsadzić w istniejące tematy o AWP i Postalu 2
nie ma sensu się z tym bawić i robić bałaganu
Pozdrawiam
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
A może zmienić nazwę subforum i jego opis? Zamiast:

- AW, AW7/AWP
Tylko o P2: AW, AW7/AWP oraz AWPMod - i żadnych innych modach
- AW, AW7/AWP, Steam
Tylko o P2: AW, AW7/AWP, wersji Steam oraz AWPMod - i żadnych innych modach

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- BloodLogin
- Pracownik RWS
AW, AW7/AWP, Steam i LOST

Stop , niestety nie wszystko to są modyTiquill pisze:Tylko o P2: AW, AW7/AWP, wersji Steam oraz AWPMod - i żadnych innych modach

"You will always find blood here! "
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Spośród tego zestawu AWP i AWPMod to mody i tylko o nich i o "żadnych innych modach". Teraz rozumiesz to stwierdzenie? O AW, wersji Steam i dwóch modach.BloodLogin93 pisze:Stop , niestety nie wszystko to są mody
Jak to pisać poprawnie? Steam czy STEAM?
A Lost to kwestia przyszłości, nie teraz o tym.