Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ach. Szkoda że tworzy na steamową wersję grytitek pisze:Podobno Oagh dalej pracuje nad nową wersją na Steam Workshop.
raczej ze sie w to gra! mój ulubiony mod.zaden inny postal nie ma tak ciepłego klimatu,tyle ciekawych miejsc do zwiedzenia...dla mnie moze nawet nie byc misji w finalnej wersji.zalezy mi tylko na poprawie bugów oraz by na kazdej mapie dało się ćwiartować skurwieli i mi to starcza.piękny sandbox. misje można powiedzioec ze sa.pełno wielkich kompleksów,i wspaniałych lokalizacji oraz wrogów. w paru miejsach tez by trzebabyło pomniejszych liczbę przeciwniików i dla mnie jest super.dzienis666 pisze:Ktoś w to gra jeszcze? Ogromny rozmiarowo i ogromny bugowo mod z niewykorzystanym potencjałem. No, ale robił to jeden człowiek. Mapy olbrzymie w porównaniu ze zwykłym Postalem, szkoda, że przeważnie puste. Brak misji, jedynie jakieś skrypty w paru miejscach, kaczki, rybki, Santa i yeti. Oraz niezniszczalne okna w domach. Plus nielimitowany wysyp wsiórów i gliniarzy na poszczególnych lokacjach. Aż dziw, że Rojo nagrał tego 4 odcinki na YT.