Od dłuższego okresu czasu myślałem o tym aby zaproponować Wam, rozszerzenie dostępnych form komunikacji Użytkowników forum o program służący do komunikacji głosowej wielu Osób jednocześnie Team Speak 3, który Mógłby posłużyć Nam nie tylko do usprawnienia ustawek i komunikacji w trakcie rozgrywek na multi, ale i również posłużyć jako dobre miejsce do komunikacji Osób pracujących wspólnie nad jakimś projektem, jak i również do wzajemnej pomocy, dotyczącej problemów z Postalem, i jak wiadomo rozmowach ogólnych. gdyż nie tylko Postalem człowiek żyje

Podstawową zaletą komunikacji głosowej jaką oferuje team speak jest to, że nie trzeba odrywać się od wykonywanego zajęcia, aby odpisać, tak jak ma to miejsce w komunikacji tekstowej, tylko można odpowiedzieć głosem, i nie przerywając wykonywanego zajęcia.
To samo dotyczy się rozgrywek na multi, podczas gry, możemy szybko sobie przekazywać informacje, nie stając się przy tym łatwą do zabicia jednostką.
Jeśli chodzi o problem u Osób mających internet z ograniczeniem transferu, to zasadniczo radą na to jest to, aby wykorzystywany kodek audio miał, w miarę przyjazną, albo nawet minimalną jakość aby Wasz transfer.
Chyba wszystko zawarłem, w poście tak na początek, jeśli o czymś zapomniałem to zapraszam do zadawania pytań i wypowiedzi w temacie

Ogólnie rzecz biorąc serwer, i kanały są przygotowane i gotowe do użycia, ale najpierw chciałbym zapytać Was o zdanie