Changelog: https://steamcommunity.com/app/223470/di ... 203287049/

Testował ktoś?
Jak wrażenia?

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Łał. Już to mam dawno. <3You can now see through windows, how novel eh? Plus some other things here and there.
Teeż mam...More weapons to GOPOSTAL with ...
Maaam...-Dismemberment from Apocalypse weekend is now a feature of the entire game
To dobrze!prawdziwy 666 pisze:nowy wach zostanie wydany na początku przyszłego roku dla wersji nie steamowych
To jeszcze lepiej!prawdziwy 666 pisze:jak tylko skończą beta testy na graczach steamowych
Nie mam. Nie wierzę!prawdziwy 666 pisze:a to rozumiem że macie już obcinanie kończyn które nie powoduje GPF???
Tak już było w AWP, że większość broni zebranych przez tydzień znajdywało się zakitraszonych w różnych szpitalnych pokojach (chyba tylko tych pokroju wyrzutni rakiet się nie odzyskiwało, no i zostawiało obrzyna z ED zawsze przy Kolesiu).Radzik136 pisze:Nie wiem jak jest w AWP, ale tutaj co mnie ździwiło w sobotę w trakcie wychodzenia, ze szpitala, że wszystkie moje bronie, które miałem zebrane w grze od poniedziałku do piątku, do mnie stopniowo powracały, i to konkretnie te, które miałem bez żadnych niespodzianek.
Dlatego się wyłącza Steam Cloud. Zapisywanie konfiguracji, phi. Jakbym co najmniej nie mógł sam sobie skopiować configu gdzieś w folder obok.Radzik136 pisze:Jest pewien fail nowej wersji(aczkolwiek muszę dłużej potestować), a mianowicie taki, że gdy gramy, zapisujemy naszą rozgrywkę, po czym dalej gramy i zobaczymy crasha, to w tym momencie, gra nie zsynchronizuje się z chmurą steamową, i stracimy save'a.
Tutaj odzyskałem również wyrzutnię rakiet, w takiej samej ilości w jakiej miałem ją w piątek.Pangia pisze:Tak już było w AWP, że większość broni zebranych przez tydzień znajdywało się zakitraszonych w różnych szpitalnych pokojach (chyba tylko tych pokroju wyrzutni rakiet się nie odzyskiwało, no i zostawiało obrzyna z ED zawsze przy Kolesiu).
Przed kolejnym włączeniem gry wyłączę w opcjach steam cloud bo w sumie to jest mi nie potrzebne.Pangia pisze:Dlatego się wyłącza Steam Cloud. Zapisywanie konfiguracji, phi. Jakbym co najmniej nie mógł sam sobie skopiować configu gdzieś w folder obok.