Dziś jeszcze lub jutro strona i forum na kilka godzin zniknie. Spowodowane jest to zmianą hostingu naszego serwera. Przenosimy się, forum i strona. Tuż po przenosinach nastąpi praca nad odświeżonym obliczem naszej strony (forum na razie pozostanie bez zmian).
Wraz ze zmianą strony sama strona może też przez kilka dni czasowo zanikać, by - wreszcie pojawić się w nowej odsłonie. Na forum to jednak nie wpłynie niekorzystnie, będzie dostępne. Zawsze też możecie o bieżący stan spytać nas na Facebooku: link.
Za utrudnienia przepraszamy!
Przenosiny serwera i zmiana wyglądu strony
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
proponuje zrobić też angielską wersje tego ogłoszenia
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Zakończył się pierwszy etap prac na serwerze. Za wszelkie niekorzystne objawy z tego wynikające, jak brak dostępu do forum i strony, poczucie pustki i osamotnienia, myśli samobójcze, radość niezrozumiałą i tym podobne:
Serdecznie przepraszamy!
I obiecujemy więcej.
Niebawem drugi etap prac.
Tymczasem można pisać dalej.
Miłego dnia!

Serdecznie przepraszamy!
I obiecujemy więcej.

Niebawem drugi etap prac.
Tymczasem można pisać dalej.
Miłego dnia!

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Nowy wygląd? Fajnie! 

Ostatnio zmieniony 11 paź 2013, 13:53 przez seebeek17, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Forum i strona dzisiaj będą zamknięte na kilka/kilkanaście godzin. Póki nie przeniesiemy serwera.
Już teraz jednak chcę uprzedzić, że przechodzimy na zagraniczny hosting, na którym skrypt naszego forum nie współpracuje poprawnie. Nie jest to wina hostingu, ale samego skryptu, który stale używa starego i niewygodnego poza Polską kodowania polskich znaków. Nie wdając się w szczegóły, które zwykłemu użytkownikowi wiele nie wyjaśnią, powiem tylko tyle, że pewne drobiazgi wpłyną na mniejszą wygodę korzystania z forum.
Przenosiny jednak to nie koniec modernizacji.
Już teraz jednak chcę uprzedzić, że przechodzimy na zagraniczny hosting, na którym skrypt naszego forum nie współpracuje poprawnie. Nie jest to wina hostingu, ale samego skryptu, który stale używa starego i niewygodnego poza Polską kodowania polskich znaków. Nie wdając się w szczegóły, które zwykłemu użytkownikowi wiele nie wyjaśnią, powiem tylko tyle, że pewne drobiazgi wpłyną na mniejszą wygodę korzystania z forum.
Przenosiny jednak to nie koniec modernizacji.

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Witajcie znowu!
Proces przenosin, a właściwie dostosowania naszego forum do nowych warunków, trwał dłużej niż przypuszczaliśmy. W końcu jednak pokonując obiektywne i subiektywne trudności:
JESTEŚMY Z POWROTEM!
Serce idei, jaką jest polskie forum o serii Postal 2, znowu bije.
Proces przenosin, a właściwie dostosowania naszego forum do nowych warunków, trwał dłużej niż przypuszczaliśmy. W końcu jednak pokonując obiektywne i subiektywne trudności:
JESTEŚMY Z POWROTEM!
Serce idei, jaką jest polskie forum o serii Postal 2, znowu bije.

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
mam wrażenie że ten tekst bardziej pasuje terazTiquill pisze:Za wszelkie niekorzystne objawy z tego wynikające, jak brak dostępu do forum i strony, poczucie pustki i osamotnienia, myśli samobójcze, radość niezrozumiałą i tym podobne:
Serdecznie przepraszamy!

oj i dotrzymaliśmy słowaTiquill pisze:I obiecujemy więcej.![]()
mam nadzieje że większość użytkowników przeżyła

i jak podobają emotki w SB?
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 2 razy.

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Niespodzianie prorocze i przewrotne okazały się moje słowa. Trzeba uważać, co się pisze.prawdziwy 666 pisze:mam wrażenie że ten tekst bardziej pasuje terazTiquill pisze:Za wszelkie niekorzystne objawy z tego wynikające, jak brak dostępu do forum i strony, poczucie pustki i osamotnienia, myśli samobójcze, radość niezrozumiałą i tym podobne:
Serdecznie przepraszamy!![]()
oj i dotrzymaliśmy słowaTiquill pisze:I obiecujemy więcej.![]()

Oczywiście, wszystkich przepraszam w imieniu własnym i ekipy, która usiłowała dopasować to forum do nowych realiów.
I będzie więcej. Dobrego. Nie wiem kiedy, bo trzeba odpocząć po jednym, ale - nie staniemy na tym.
Lothar, prawdziwy 666 i moja nikczemna osoba - oto sprawcy zmian! Co złego - to jednak NIE MY! To "siły wyższe".

Odwołując się do tematu to czemu nie zrobiłeś Update dla phpBB do nowszego z lepszym zabezpieczeniem od BOT-ów ?
- Rycho3D
- Modder
- Postawił piwo: 8 razy
- Kontakt:
Poco zmieniać coś co jest dobre i sprawdzone ??rigstudio pisze:Odwołując się do tematu to czemu nie zrobiłeś Update dla phpBB do nowszego z lepszym zabezpieczeniem od BOT-ów ?
Poza tym shoutbox by nie działał
8=======D
(Sam co to powiedziałem)Rycho3D pisze:Poza tym shoutbox by nie działał
Tego nie wiadomo na 100% bo to zależy od jego konstrukcji .
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
nawet nie wiem jak na to odpowiedzieć więc zadam pytanierigstudio pisze:Odwołując się do tematu to czemu nie zrobiłeś Update dla phpBB do nowszego z lepszym zabezpieczeniem od BOT-ów ?
o co ci dokładnie chodzi???