Co ty gadasz ? Ja muszę wyłączać 1 rdzeń procesora by spowolnić grę .Sadysta pisze:Popracuj nad lagami. Muli trochę mniej ale trzeba dużo poprawić.
Sprawdź zużycie procka w menadżerze zadań. Jeśli poniżej 50% wyłącz procesor1 i będzie OK.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Co ty gadasz ? Ja muszę wyłączać 1 rdzeń procesora by spowolnić grę .Sadysta pisze:Popracuj nad lagami. Muli trochę mniej ale trzeba dużo poprawić.
Milicyjna suka...Rycho3D pisze:Żeby nie było że nic nie robię
Nie musisz podmieniać domyślnych plików .One naprawiają błąd RWS .Tiquill pisze:Muszę się jednak przyczepić do podmiany domyślnych plików gry. Mam nadzieję, że w następnych wersjach to nie będzie potrzebne.
Zrobiłem.Plebs pisze:Mógłby ktoś zrobić filmik prezentujący moda? Na YT znaleźć nic nie moge.
A co dokładnie Cię rozśmieszyło?Rycho3D pisze:Komentator filmika rozbawił mnie do łez
Tego nie wiedziałem. Dzięki za podpowiedź.Rycho3D pisze:Ludzi można zabrać do autobusu podjeżdżając powoli do nich drzwiami.
wtedy nie zginą
1.Coś tutaj się śmiesznego dzieje .Mr Minio pisze:A co dokładnie Cię rozśmieszyło?
No tutaj to pojechałem.Rycho3D pisze:to zależy od innych czynników niż losowości
Już przetestowałem. Bardzo fajnie się gra.Rycho3D pisze:A to nowa mapa multi na DM.