EDIT: Dałam żeby z instalatora wypakował pliki. Teraz to zadziała? Trzeba to wkleić 'na' Postal? Znaczy się te z folderu System. Bo resztę powklejałam ale nie chcę zepsuć folderu System.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Po jeden to chyba patch to zwykłego postala a nie do multi.... Po 2 jak masz z play to ci nic nie da po 3 już go sprawdzamZmiany:
* Krótszy czas wczytywania poziomów
* Nowa broń (WMD)
* Nowe poziomy trudności
* Nowe mapy (Obligatory Sewer System i Tora Bora)
* Nowe kody
* Dodano obsługę joysticka i dodatkowych przycisków myszy
* Poprawiono błędy związane z DirectX 8.1
* Poprawiono błędy związane z radarem
* I wiele więcej irytujących błędów w grze
Patch nie jest potrzebny dla wersji gry zakupionej razem z pismem Play. Instalacja nic nie doda, tylko usunie część spolszczenia i przywróci na anglojęzyczną wersję.
Nadpisałam, dokończyłam według innego tematu i...ogólnie można kopiować, np jak niektóre mody dodajesz to też masz folder system i zeby wszystko działało tam też musisz nadpisac....
Trzeba chyba zainstalować folder System od nowa w Postalu. Albo całyGeneral protection fault!
History: UGameEngine::SetClientTravel <- EnforceTickRate <- MainLoop
1. MamKoloses pisze:A tutaj poradnik jak zrobić ze zwykłego postala 2 wersję STP:
1.Zainstaluj zwykłego postala 2.
2.Zainstaluj Darmową wersję Postala 2 Stp do osobnego folderu.
3.Zainstaluj patch 1337 dla Postala 2.
4.Skopiuj foldery Animations, KarmaData, Maps, Music, Sounds, StaticMeshes, Textures z Postala 2 do Darmowego multiplayera niczego nie nadpisując.
5.Wrzuć shell.u do katalogu system w Darmowym Multiplayerze.Dzięki temu w menu pojawią się takie opcje jak zaczynanie nowej gry i wczytywanie.