Odpust zbiorowy II

Ważne ogłoszenia dotyczące bieżącego życia strony i forum.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI

17 lip 2011, 01:18

Jakiś czas temu na PSI zawitał zbiorowy odpust - polegało to na usuwaniu przeterminowanych ostrzeżeń użytkownikom, którzy poprawili się w widoczny sposób. Padł pomysł, by uczynić z tego tradycję, praktykowaną co jakiś czas. Wynikiem tego postanowienia jest fakt, że części z Was zniknęły ostrzeżenia. Jedni stracili po 1 punkcie, niektórzy nawet po 2. Listy nie podam, bo zacznie się gadanina o tym, czemu temu użytkownikowi odpuściliśmy, a tamtemu nie.
Z góry mówię, że nic nie było robione na chybił trafił. Stworzona została lista potencjalnych kandydatów, z której wyłonieni zostali uprawnieni do odpustu. Tym z kolei zdejmowano ostrzeżenia wedle uznania osób które takowe przyznawały.

Kto dalej posiada swoją kolekcję w nienaruszonym stanie - ostrzeżenia albo są zbyt świeże, albo data ostatniej aktywności na forum przekracza pół roku lub też nie wykazaliście się dostateczną poprawą swojego zachowania. Nic jednak straconego - za jakiś czas ponowna seria odpustów, może tym razem Wam się uda.

Osobom, których ostrzeżenia zostały usunięte - gratuluję. Innych z kolei namawiam do poprawy i wzrostu aktywności na forum, a warn-y w końcu znikną 8-)

Nobody Expects The Spanish Inquisition! :biskup:
Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

17 lip 2011, 02:01

Świetnie, ciesze się, że zostałem wybrany z tej listy, ten warn to było kompletne głupstwo z mojej strony, dzięki wielkie i przepraszam.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2011, 02:02 przez Alixo, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Awatar użytkownika
BLOOD M@DNESS
Miłośnik broni

17 lip 2011, 09:48

Wielkie dzięki że zostałem wybrany z tej listy czekałem na to tak długo i wreszcie nie mam warna jeszcze raz wielkie dzięki :D

ODPOWIEDZ