Nowy Klan
Moderatorzy: Moderatorzy, ServerAdmin
Dobra więc skoro nie ma sprzeciwów nad powstaniem klanu to bierzemy się do roboty.
Teoretycznie Gryhol miał się tym zająć, ale od 2 miesięcy go nie ma więc zrobimy to po swojemu. Mam nadzieje, że niedostane warna za zrobienie nowego tematu o klanie. Po prostu chce, żeby wszystko było na swoim miejscu. No więc, kto jest gotów dojść do naszego nowego klanu to proszę się tu zgłaszać. Kiedy zbierzemy kilka osób zajmiemy się resztą.

Ostatnio mam dużo roboty, ale mógłbym wpaść pograć z Wami. 
Ah, i nie nazywajmy tego klanem tylko grupą, bo klan to źle się kojarzy z FPPS.

Ah, i nie nazywajmy tego klanem tylko grupą, bo klan to źle się kojarzy z FPPS.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Ja mogę grać tylko od czasu do czasu (przy małym dziecku ciężko cokolwiek zaplanować co do godziny - ale nie narzekam
), więc byłbym bardziej dodatkowym towarzyszem, niż pełnoprawnym członkiem. Aczkolwiek - chętnie się zabawię i posieję zniszczenie z odpowiednim tagiem przy nicku. Heret - masz moje błogosławieństwo. 

Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Lothar, łącznie zmieniany 1 raz.
Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

- Pablo Abruzzi
- Seryjny zabójca
Ktoś to musi ruszyć. Jako, że na postal site prawdopodobnie już długo nie zagoszczę, więc dokładam swoje 3 grosze, jak bd tylko miał czas to no problemo. Tag klanu/grupy czy jak tam chcecie proponuje od nazwy strony [PS].
Si vis pacem, para bellum - Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny
Wegecjusz
Wegecjusz
- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:

Czekam na instrukcje...

- Pablo Abruzzi
- Seryjny zabójca
Ja się za to nie biorę. Niech inicjatorzy albo dowództwo forum się za to weźmie.
Wegecjusz
Wegecjusz
- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Small suggestion:
Może ustawka?
Still waiting for OP...
Może ustawka?
Still waiting for OP...

Chciałem dać tydzień na wstępne zgłoszenia. Mamy 6 osób. Póki co nie wszyscy znamy umiejętności każdej osoby. Proponuje jakiś mecz na DM każdy na każdego. Na razie się nie dzielimy, żeby nie wyszło tak, że w jednej drużynie będą sami "Pro", a w drugiej sami "Newbie".
Teraz tak, czy jest ktoś z nas kto mógłby postawić serwer, który nie będzie zbyt mocno lagował? Mój net się niestety do tego nie nadaje. Jeśli nie znajdzie się u nas taka osoba to będziemy musieli przez pewien czas grać na czyiś serwerach. Trzeba też ustalić kiedy będziemy mogli spotkać. Ja tak od 12.00 do ... mogę grać. Dzień tygodnia jest mi póki co obojętny, a jak to jest u was?
No i przy okazji możemy dawać tutaj propozycje nazwy klanu.
Teraz tak, czy jest ktoś z nas kto mógłby postawić serwer, który nie będzie zbyt mocno lagował? Mój net się niestety do tego nie nadaje. Jeśli nie znajdzie się u nas taka osoba to będziemy musieli przez pewien czas grać na czyiś serwerach. Trzeba też ustalić kiedy będziemy mogli spotkać. Ja tak od 12.00 do ... mogę grać. Dzień tygodnia jest mi póki co obojętny, a jak to jest u was?
No i przy okazji możemy dawać tutaj propozycje nazwy klanu.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2011, 11:22 przez Heret, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pablo Abruzzi
- Seryjny zabójca
Dobra, jako że trochę expa mam jeśli chodzi o organizacje to mówię, że gra na czyiś serwach na dzień dobry = nie powodzenie projektu. Problem hosta był źródłem upadku mojej pro idei.
Ja mam stabilne łącze 1 MB/s - miałem serwa w gta:sa dosyć rozbudowanego, 25 osób bez lagów, ale WSZYSCY MUSZĄ GRAĆ NA JEDNEJ WERSJI JĘZYKOWEJ - to jest cholernie ważna sprawa.
Co do nazwy to hmm na dzień dobry jako, że nie wiemy jakie mamy skille to proponuje Postal Site Rangers.
Ja mam stabilne łącze 1 MB/s - miałem serwa w gta:sa dosyć rozbudowanego, 25 osób bez lagów, ale WSZYSCY MUSZĄ GRAĆ NA JEDNEJ WERSJI JĘZYKOWEJ - to jest cholernie ważna sprawa.
Co do nazwy to hmm na dzień dobry jako, że nie wiemy jakie mamy skille to proponuje Postal Site Rangers.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2011, 12:53 przez Pablo Abruzzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Wegecjusz
Wegecjusz
Postal 2 Multiplayer Free Edition + 1409X PatchPablo Abruzzi pisze:WSZYSCY MUSZĄ GRAĆ NA JEDNEJ WERSJI JĘZYKOWEJ.

Ja mam 2 mb/s, Pablo i ludzie narzekali na lagi, więc nie wiem jak to jest. Być może to wina wersji, bo ktoś narzekał, że po zainstalowaniu patcha 1409X ma lagi czy tam ściny gry.