Krzysztof Kononowicz

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

07 sty 2007, 19:49

Co nim myslicie? Spotkałem się z opiniami chwalącymi go za odwagę. W innych osoby wyrażały współczucie. Myślę, że powinniśmy śmiać się z takich ludzi, ponieważ jeśli nie uświadomimy im, że są do BANi, to mogą zawieść się na dlaszym szczeblu 'kariery'.

Kto nie widział jeszcze słynnego przemówienie Konona (to chyba niemożliwe) to zapraszam na:
https://www.rule.pl/index.php?p=play&act=view&nr=901

Obrazek
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

08 sty 2007, 14:19

Dla mnie to wieśniak, któremu przerwali przerzucanie zboża i przytachali go przed kamery. Mimo tego uważam, że jest w porządku i lubię go, aczkolwiek nie powinien dojść do władzy.

Awatar użytkownika
CiniO
Wnerwiony urzędas

09 sty 2007, 15:44

Nigdy o nim nie słyszałem ale z tego filmiku to kolo ładnie lał w gacie ze stresu :-D Szykuje mu się wspaniała i świetlista przyszłość (kopanie rowów). Nie no bez jezzów, nie poradziłby sobie ze stanowiskiem prezydenta Białegostoku.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Odie
Niedorobiony bandzior

21 sty 2007, 17:55

Jant pisze:Ja pier*ole czemu wszystkie dzieci neostrady i inne kidy uczepiły się tej osoby? Co z nią nie tak?

Tak naprawde to prawy i pożądny człowiek.

Jakby wasz kumpel identycznie sie wysławiał / ubierał i ktoś dałby mnóstwo filmów z jego udziałem i nieustannie sie z niego nabijając - też byście mieli polewke?
Ostatnio zmieniony 21 sty 2007, 17:56 przez Odie, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
blt
Początkujący morderca

21 sty 2007, 19:01

Jant pisze: Jakby wasz kumpel identycznie sie wysławiał / ubierał i ktoś dałby mnóstwo filmów z jego udziałem i nieustannie sie z niego nabijając - też byście mieli polewke?
A czemu nie?
Pozatym jest różnica między filmikami przedstawiającymi osobę prywatną (przykładowego kumpla), która zachowuje się, wysławia, ubiera -powiedzmy- niemodnie, a osobę publiczną, taką jak np. pan Kononowicz.

Swoją drogą myślałem, że już wszyscy o nim zapomnieli, jak o innych tego typu "sławach internetowych" (elektryk "5 zł za godzinę", Mandaryna i in.). To, że jeszcze ktoś o nim pamięta i chce gadać jest dużo ciekawszym zjawiskiem niż sam ten kandydat na prezydenta miasta.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2007, 19:06 przez blt, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

23 sty 2007, 16:47

blt pisze:
Jant pisze: Jakby wasz kumpel identycznie sie wysławiał / ubierał i ktoś dałby mnóstwo filmów z jego udziałem i nieustannie sie z niego nabijając - też byście mieli polewke?
A czemu nie?
Pozatym jest różnica między filmikami przedstawiającymi osobę prywatną (przykładowego kumpla), która zachowuje się, wysławia, ubiera -powiedzmy- niemodnie, a osobę publiczną, taką jak np. pan Kononowicz.

Swoją drogą myślałem, że już wszyscy o nim zapomnieli, jak o innych tego typu "sławach internetowych" (elektryk "5 zł za godzinę", Mandaryna i in.). To, że jeszcze ktoś o nim pamięta i chce gadać jest dużo ciekawszym zjawiskiem niż sam ten kandydat na prezydenta miasta.
Zgadzam się, jednak uważam, że to wszystko wina ludzi, którzy na siłę ciągnęli Kononowicza do telewizji.

Obrazek
Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Kontakt:

11 mar 2007, 09:45

Z tego co wiem to jego tak bardzo nasiłę nie ciągneli....Miał facet jakiś cel i chciał spróbować swoich sił.Ciekawe ile głosów zdobędzie w następnych wyborach :-D ??
Ostatnio zmieniony 11 mar 2007, 09:46 przez konrad pl, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Kontakt:

31 sty 2014, 17:12

W jednej piosence Grupa Operacyjna chyba o nim wspomniała. :p

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

31 sty 2014, 21:28