Myślę że chodzi Ci o M@D Beer...Mr Minio pisze:m@d coś tam takie buteleczki
No ale fakt. Skoro M@D Labolatory Syrings działają odurzająco to czemu nie zrobić tak z wódeczką?

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Myślę że chodzi Ci o M@D Beer...Mr Minio pisze:m@d coś tam takie buteleczki
Dziękuję za kolejnego klona GTA. Przejadło mi sięMr Minio pisze:Ja bym chciał, aby w postalu można było słuchać mp3, jeździć samochodami, ale jedną z najbardziej możliwych do zrealizowania rzeczą jest jedzenie i picie!
To już prędzejlittle_psycho pisze:Fajnie jakby można było jeździć samochodem , ale żeby służyło jako broń , i żeby można było tylko autkiem kolesia jeździć.Wyobrażasz sobie tą krew na szybie i odgłosy rozwalających się kości ? Mniam...
Kanibalizm się szerzyRamesses pisze:popieram co do jedzenia przedmówców...
Nie przekręcaj moich słów.Nigdzie nie napisałem że chce mp3 i inne bajery.Powiedziałem tylko że samochód mógłby być dobrą bronią do eksterminacji mieszkańców ParadiseSilver Dragon pisze:Dziękuję za kolejnego klona GTA. Przejadło mi sięlittle_psycho pisze:Ja bym chciał, aby w postalu można było słuchać mp3, jeździć samochodami, ale jedną z najbardziej możliwych do zrealizowania rzeczą jest jedzenie i picie!
To już prędzejlittle_psycho pisze:Fajnie jakby można było jeździć samochodem , ale żeby służyło jako broń , i żeby można było tylko autkiem kolesia jeździć.Wyobrażasz sobie tą krew na szybie i odgłosy rozwalających się kości ? Mniam...
Kanibalizm się szerzyRamesses pisze:popieram co do jedzenia przedmówców...
Apropos picia. W AVPC 1120 był jeszcze taki zajzajer w białej buteleczce, który dawał Kolesiowi 200 pkt energii.
Sorki, poprawiłem. Czasami cytowanie selektywne nie działa jak powinnolittle_psycho pisze:Nie przekręcaj moich słów.Nigdzie nie napisałem że chce mp3 i inne bajery.Powiedziałem tylko że samochód mógłby być dobrą bronią do eksterminacji mieszkańców Paradise
Człowieku chyba nie mówisz poważnie! To popsuło by Postala. Z ciężkiej, czarnej atmosfery zrobiłby się simsowy, cukierkowy klimacik. Mi chodziło głównie o biedny wygląd pączków w tym temacie, ale skoro gadamy o przedmiotach leczących to faktycznie powinno być ich więcej, no i zgadzam się co do pojazdów. Ale do słuchania MP3, kupowania tapczanu i dziecinnych rozmów już nie.Mr Minio pisze:Ja bym chciał, aby w postalu można było słuchać mp3, jeździć samochodami, ale jedną z najbardziej możliwych do zrealizowania rzeczą jest jedzenie i picie!
Niby występują jakieś fast-foody, ale fajnie by było zobaczyć animację jak Koleś siada i je
Picia w grze w ogóle nie ma! Przydałaby się jakaś cola, wódka, czy coś takiego.
A właśnie jest picie: m@d coś tam takie buteleczki.
Babcia da kasę, wnuczek kupi żarło, sfotografuje i zrobi ze zdjęć tekstury żarła.Virian pisze:Ej a oco ci właściwie chodzi?! Jakie pieniądze, jaka babcia?
Co to ma do jedzenia w P2?
Grzyby są w modzie AVPC w jego którejś wersji. Jeśli chcesz o to pytać dalej, to pytaj w podforum o tym modzie.Virian pisze:Szkoda że niema grzybów w tej grze
Wódeczka jest w rosyjskiej wersji Postala, czyli w Sztoporze. Jest temat o nim na forum.Demonical Monk pisze:No ale fakt. Skoro M@D Labolatory Syrings działają odurzająco to czemu nie zrobić tak z wódeczką?
Właśnie. Trzymajmy się jakichś reguł tematu.prawdziwy 666 pisze:co do samochodów mp3 i takie tam to jest temat o jedzeniu, na takie rzeczy można zrobić osobny