Postal 2 Life
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
I chyba dema nie będzie, a ten samochód oceniam na 11/10. A akcja moda dzieje się w Paradise, ale mod nieco zmienia miasto i fabułę. A przynajmniej ja tak myślę.
Ostatnio zmieniony 09 cze 2011, 14:59 przez Arax205, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale po co ? Nie lepiej zagrać od razu w pełną wersję gry. Jak zagrasz w demo i przejdziesz z 15% całej wersji to potem jeszcze bardziej nie możesz się doczekać pełnej wersji. Poza tym ile można grać w demo, założył bym się że po tygodniu gra stała by się nudna. Ja czekam nie co dzień odwiedzając po kilka razy tę stronę, tylko gram w te mody do P2 jakich jeszcze nie przeszedłem. Ale ostatecznie o to czy wyjdzie demo należy się spytać autora, lub go poprosić o wydanie dema.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Nowy filmik 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Rosjanie tak umieją.Jak głowa jednocześnie może się rozpaść i czaszka nienaruszona wypaść?
- Unormaliti
- Miłośnik broni
Już sobie wyobrażam jakie będą tworzyć mapy mapperzy z tym modem
,ale do rzeczy:w końcu autor moda pokazał coś więcej niż tylko ten zielony mieczyk
,nie spodobało mi się to że co chwila spawnują się zombiki
to jest o wiele,wiele większa hiroszima niż ta nasza ''klitka'' Paradise...
To tyle z mojej strony...

choć sądząc po wpisie Mr Min'a myśle że moje przypuszczenie pójdzie w niepamięć,spodobało mi się to że będą samochody...a ten samochód z tego filmiku oceniam 10/10.Mr Minio pisze:korter napisał/a:
No znowu te zombiki !!!NIe !!!
No, zombiki, ale jakie!?
Zombie z HL2 i headcraby oraz pełno nowych wypasistych broni.
Mi to już nie wygląda na ParadiseSilver Dragon pisze:Całkowicie zmienione graficznie Paradise

To tyle z mojej strony...

Ostatnio zmieniony 13 cze 2011, 19:04 przez Unormaliti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Ślicznie!Koloses pisze:Nowy samochód:
Obrazek

Sam film przyznam trochę nudny. I nie wiem co jest innowacyjnego w tym świetle. Ale to szczegół. Gdyby w tym modzie te budynki widziane w tle to nie była tylko dekoracja tła, a rzeczywiście świat byłby tam tak rozległy i dostępny dla gracza, to obok broni i klimatu byłby to trzeci atut moda. I byleby tylko nie liniowość!
Nie lubię zombi i gier z nimi, czego nie ukrywam. Ale do PTL zombi pasuje jak mało gdzie. Obecność zombi jest tu umotywowana i - ja gram, nie marudzę, bo akceptuję to. Byleby tylko autor nie przesadził z ich nadmiarem.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Chm, autor skąpi nam z udostępnianiem rzeczy dotykalnych. Ale - można pobroczyć w nowej krwi, dobre i to. 
Tylko czemu znów krew? Żyły sobie wypruwa, aby mod wyszedł, to i krwi upuszcza...

Tylko czemu znów krew? Żyły sobie wypruwa, aby mod wyszedł, to i krwi upuszcza...

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...