Żeby nie łamać praw autorskich, mieć satysfakcję i stworzyć własnego moda, a nie zlepek prac innych ludziArax205 pisze:Dobry pomysł, jeśli już istnieje to po co tworzyć nową teksturę.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Żeby nie łamać praw autorskich, mieć satysfakcję i stworzyć własnego moda, a nie zlepek prac innych ludziArax205 pisze:Dobry pomysł, jeśli już istnieje to po co tworzyć nową teksturę.
Zależy, na jak wysoko postawioną jakość stawiasz. Może to być las w stylu modów do Quake I, z płaskim terenem i 2 rodzajami drzew, a może być las na miarę Gothic II, Oblivion, czy innego Two Worlds IIeasyrt1997 pisze:ok ja spróbuje zrobić mapkę ale las katyński to tylko same drzewa to nie takie trudne
Grzyby są w AVPC - można by je ustawić jako pickup gdzieniegdzie w lesie. Zdaje mi się, że były też w jakimś modzie, ale nie pamiętam dokładnie, w którym.Arax205 pisze:Las to nie znaczy tylko drzewa, to niewielka ilość pickupów, jakieś grzyby, krzaki i to wszystko jakoś sensownie rozmieszczone. A co do wypowiedzi Lothara, na pewno swoje własne oryginalne jest leprze iż cudze.
Wkleję fragment rozmowy z Araxem.Arax205 pisze:Jak chcesz uratować polskich oficerów, bez esesmanów którzy będą ich mieli rozstrzelać, masz inną propozycję ? Chcesz w miejsce SS- manów wstawić np. wsiury ?
Przepraszam, po prostu musiałem to dodać.Ja
19:07:12
Jak chcesz uratować polskich oficerów, bez esesmanów którzy będą ich mieli rozstrzelać, masz inną propozycję ? Chcesz w miejsce SS- manów wstawić np. wsiury ?
Ja
19:07:22
uważasz, że ssmani rozstrzelali polakow pod katyniem?
Arax205
19:07:40
Ech co to za pytanie
Ja
19:07:47
tak wynika z twojej wypowiedzi
Arax205
19:08:00
A to źle ?
Nie rozstrzelano ich, nie znaleziono grobów i zwłok
Ja
19:08:41
jak to nie znaleziono?
19:08:48
niemcy odnalezli masowe groby
Arax205
19:09:18
to było pytanie, a czy według ciebie moja wypowiedź jest niepoprawna ?
Ja
19:09:58
Tak, bowiem z niej wynika, że twoim zdaniem to ss-mani rozstrzelali polaków pod katyniem
Arax205
19:10:27
A kto ? ja się nie znam na histoii
I potem dalej z równą ekspresją tfu!rczą...easyrt1997 pisze:że gdy z Pakistanu wróciliśmy po 2 latach do Paradise uznali nas za dobrego do wypełnienia misji uratowania polskich oficerów gdyż wynaleźli wechikuł czasu czy coś w tym stylu gdy dotrzemy na miejsce rozwalamy NKWD ratujemy oficerów lecz okazuje się że zabrali bron od Rosjan i nas roztrzelali